Bacanje novaca

Bijesna humanitarka kritizira Jolie i Madonnu: ‘One to ne razumiju!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tasha je na otvorenju projekta svoje dobrotvorne udruge zamjerila hollywoodskim divama usvajanje djece iz Afrike.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Sve za mališana Otkrivene skrivene poruke Meghan i Harryja upućene sinu Archieju, stručnjaci su sve dešifrirali

Bivša manekenka i glumica Tasha de Vasconcelos posvetila se humanitarnim radom i udruzi Amor. Misli kako bogataši sa Zapada bacaju novce u Africi, no smatra kako se trebaju zbilja angažirati oko konkretnih stvari i djelovati unutar već postojećeg sistema kako bi bilo promjena.

Divama je zamjerila usvajanje djece iz Afrike

'Svaki dan dio mene plače zbog toga što nisam tamo gdje sam se rodila zato znam da ne smijete odvesti dijete iz Afrike. Ako im želite pomoći, pomognite im u njihovoj domovini', izjavila je Tasha koja je kao 10-godišnjakinja s obitelji pobjegla u Kanadu zbog građanskog rata u Mozambiku.

Na otvorenju očne klinike u Malaviju ogorčena Tasha poručila je kako nije dovoljno samo slati čekove. Znam što znači ostaviti iza sebe bliske rođake, najbližu obitelj, a prije svega zemlju koju svi volimo, zato ne podržavam usvajanje djece iz Afrike i pokušaj da ih se uključi u holivudski stil života, kao što to rade Madonna i Angelina Jolie. One ne razumiju što znači biti iz Afrike. Ovdje postoje prioriteti i ljudi s kojima je potrebno komunicirati i pregovarati', objasnila je 46-godišnjakinja.

>> Sve su glasnija šuškanja: Na putu i sedmo dijete - mali Kinez?

Optužila je i Madonninu humanitarnu organizaciju Raising Malawi da nije učinila dovoljno. Umjesto deset najavljenih škola, izgradila je samo deset učionica. Madonnini glasnogovornici nazvali su izjave Tashe de Vasconcelos krajnje neopreznima, te odbacili su sve optužbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene