Proba za predstavu 'Živjet ćemo bolje' bila je toliko realistična da je glumac Milivoj Beader zaradio prijavu od policije.


Ovo se uistinu ne događa svaki dan. Tijekom probe za predstavu 'Živjet ćemo bolje' u koprodukciji ZeKaeMa i Hotela Bulić, došlo je do neobičnog događaja. Predstava govori o obiteljskom nasilju, ratnim i poratnim traumama, a glumci su svoj posao toliko dobro odradili da su susjedi, misleći kako se radi o stvarnom nasilju, pozvali policiju.

Vezani članci Policijski službenik 01, ilustracija Policija objavila detalje incidenta u Splitu: Mladić koji je ukrao noževe iz trgovine i mahao njima po ulici danas na sudu Ilustracija "Stani, pucat ću!" Mladić usred bijela dana hodao Splitom s noževima u ruci, pogledajte snimku policijske potjere

Možemo samo zamisliti šok koji je ekipa predstave doživjela kada se pojavila policija i od glumca Milivoja Beader uzela izjavu, i ne samo to, on je uspio zaraditi i prijavu iako su im objašnjavali kako se radi smo o kazališnoj probi.

Glumce u Dubrovniku čuvala policija, no golotinje nije nedostajalo

Redateljica predstave Senka Bulić kroz smijeh je prokomentirala: 'Susjeda je kroz prozor vidjela što se događa i uvjerena kako je u tijeku pravo nasilje, pozvala je policiju'. Bilo je to uistinu iznenađenje. Na kraju je sve zajedno ispalo zabavno, ali to je veliko priznanje glumcima koji su sjajno odigrali svoje likove'.

Ovo je prvi puta da se takvo što dogodilo, ali je ujedno i potvrda kvaliteti i definitivno odlična reklama predstavi koja je toliko uvjerljiva da je prevarila čak i policiju. Dovoljan razlog da predstavu pogledate 16.1.2016. u kazalištu ZeKaeM.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook