Bizarno

Bubnjarica optužila Beyonce: "Prakticira crnu magiju, seksualne čarolije i ubila mi je mačku!"

Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Kimberly Thompson (Foto: Screenshot Youtube) Kimberly Thompson (Foto: Screenshot Youtube) Kimberly Thompson (Foto: Screenshot Youtube) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +0 Beyonce (Foto: Getty Images) Galerija

Bivša suradnica popularne Beyonce, Kimberly Thompson optužila je pjevačku divu za prakticiranje magije i ubojstvo kućnog ljubimca!

Bubnjarica Kimberly Thompson sedam je godina radila s Beyonce, jednom od najpopularnijih pjevačica današnjice i vodećih lica glazbene industrije, koja slovi za pravu profesionalku bez ijedne mane. No, Kimberly ima drugačije mišljenje o bivšoj šefici, o čemu je odlučila progovoriti u javnosti, te je iznijela neke ozbiljne i pomalo zastrašujuće optužbe.

Pogledaj i ovo Beyonce U njenu obranu stala je majka Najnovije fotografije pop zvijezde razbjesnile su fanove, misle da radi isto što i Michael Jackson: ''Tko je ova žena?''

Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Naime, u sudskim dokumentima koje objavio američki portal The Blast, Kimberly je optužila Beyonce da je ekstremna vještica koja je bacila svoje čini na nju i začarala je. Uz to ju je optužila za zlostavljanje i prakticiranje crne magije i čarolije seksualnog zlostavljanja.

Ali ni to nije sve jer jer Kimberly slavnu pjevačku divu optužila da joj je ubila mačku!

Kimberly Thompson (Foto: Screenshot Youtube) Kimberly Thompson (Foto: Screenshot Youtube) Foto: Screenshot Youtube

Bubnjarica je zatražila od suda zabranu prilaska jer vjeruje kako joj Beyonce provaljuje u mobitel i kontrolira financije, što je sud odbio ne povjerovavši u bizarne navode.

Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Beyonce se o spornim optužbama bivše suradnice zasad nije oglasila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene