Nezgoda u zraku

Spašavanje dive Beyonce: Zaglavila na letećoj pozornici tijekom nastupa, osoblje joj trčalo u pomoć

Beyonce (Foto: Screenshot Youtube) Beyonce (Foto: Screenshot Youtube) Screenshot Youtube 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Screenshot Youtube) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Screenshot Youtube) Beyonce (Foto: Screenshot Youtube) Beyonce (Foto: Getty Images) +0 Beyonce (Foto: Getty Images) Galerija

Beyonce i Jay Z trenutno se nalaze na svjetskoj turneji, a nastup u Poljskoj pamtit će po neuobičajenoj nezgodi.

Pjevačica Beyonce Knowles poznata je kao velika perfekcionistica u svemu što radi, no ipak na neke stvari, pogotove na one tehničke prirode, ponekad ne može utjecati. Tako je bilo na koncertu u Varšavi, održanom u sklopu turneje “On The Run II“, na kojoj je zajedno sa suprugom reperom Jay Z-jem.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Do nezgode u zraku došlo je pri samom kraju koncerta, u trenutku kada se Beyonce nalazila na povišenom, letećem dijelu pozornice koji se u jednom trenutku zaustavio, a ona zapela na visini od šest metara. No Beyonce je Beyonce, pa ju čak ni to nije omelo da završi koncert sa stilom.

Beyonce (Foto: Screenshot Youtube) Beyonce (Foto: Screenshot Youtube) Foto: Screenshot Youtube

U videu koji je snimio jedan od obožavatelja u publici vidi se kako osoblje trči u pomoć pop-divi i nosi sigurnosne ljestve za spuštanje. Beyonce je neko vrijeme ipak skupljala hrabrost za silazak, a publika ju je bodrila skandirajući njezino ime.

 

 

Beyonce (Foto: Screenshot Youtube) Beyonce (Foto: Screenshot Youtube) Foto: Screenshot Youtube

 

 

 

Pretpostavljamo da joj nije bilo lako kretati se niz ljestve u visokim potpeticama, no, na sreću, prošla je bez ozljeda i sretno se spustila na tlo.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene