'Izgleda jako loše'

TUGA I DEPRESIJA Slavni glumac zapušten i usamljen!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekad je zavodio najljepše dame Hollywooda, a danas navodno ne može doći ni do spoja. Sve to dovelo ga je do depresije.

Kakva muka! Ben Affleck tijekom razvoda prolazi kroz zaista težak period. Još uvijek ga se često može vidjeti s bivšom suprugom Jennifer Garner, s kojom ima četvero djece. Tabloidi pišu kako je razlog tome taj što Affleck ne može naći novu djevojku.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Nitko, naime, ne želi hodati s Affleckom i preuzeti sav teret koji s tim dolazi. Zbog svega toga Affleck je jako tužan i depresivan. Nada da će s spasiti brak s Jennifer ga je napustila, a novu damu ne može upoznati.

Navodno se oko njegovog ljubavnog života angažirao i njegov najbolji prijatelj Matt Damon, no čak ni Damonu ne uspijeva ugovoriti neki dobar spoj za Afflecka. Dame jednostavno ne zanima Affleck i sav teret koji nosi njegova prošlost. 'Ben je trenutno totalni kaos, radi previše i izgleda jako loše', rekao je izvor koji se tabloidima i raspričao o ljubavnom životu slavnog glumca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene