Bračni par Beckham krenuo je na ljetni godišnji odmor sa svoje četvero djece.

Galerija


Vjerujemo kako je slavnoj obitelji anonimnost itekako godila.

Vezani članci Herceg Novi Crnogorski grad Herceg Novi nudi besplatno ljetovanje: Možete osvojiti smještaj i puni pansion David Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Nažalost, promašili su Hrvatsku, ali svidjela im se Crna Gora: Beckhamovi kupuju luksuzni apartman u Budvi?

Bračni par Beckham koji čine bivša pjevačica, a danas poznata modna dizajnerica Victoria i umirovljeni nogometaš David, krenuo je na ljetni godišnji odmor sa svoje četvero djece - sinovima Brooklynom, Romeom i Cruzom te kćerkicom Harper Seven.

A ono što je najbolje od svega jest da je britanski tabloid Daily Mail na temelju fotografija koje članovi ove obtelji objavljuju na Instagramu objavio da ljetuju u Hrvatskoj, iako su se naknadno pojavili napisi da zapravo borave u Crnoj Gori.

U Crnu Goru su navodno stigli na poziv jednog prijatelja, a svoj dolazak uvjetovali su brojnim bizarnim zahtjevima kojima su si željeli zagarantirati privatnost. Među zahtjevima našao se i jedan vezan za udaljenost njihovih ležaljki od ostalih turista, kao i povećani protok kiska u njihovim sobama.