Bračni par Beckham krenuo je na ljetni godišnji odmor sa svoje četvero djece.

Galerija


Vjerujemo kako je slavnoj obitelji anonimnost itekako godila.

Vezani članci David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Uživaju u Crnoj Gori: Victoria se pohvalila Davidovim fotografijama koje ljepši spol ostavljaju bez daha

Bračni par Beckham koji čine bivša pjevačica, a danas poznata modna dizajnerica Victoria i umirovljeni nogometaš David, krenuo je na ljetni godišnji odmor sa svoje četvero djece - sinovima Brooklynom, Romeom i Cruzom te kćerkicom Harper Seven.

A ono što je najbolje od svega jest da je britanski tabloid Daily Mail na temelju fotografija koje članovi ove obtelji objavljuju na Instagramu objavio da ljetuju u Hrvatskoj, iako su se naknadno pojavili napisi da zapravo borave u Crnoj Gori.

U Crnu Goru su navodno stigli na poziv jednog prijatelja, a svoj dolazak uvjetovali su brojnim bizarnim zahtjevima kojima su si željeli zagarantirati privatnost. Među zahtjevima našao se i jedan vezan za udaljenost njihovih ležaljki od ostalih turista, kao i povećani protok kiska u njihovim sobama.