Krenuli su dalje

Kako je to moguće? Obitelj Beckham danima je ljetovala na Jadranu, a da ih baš nitko nije primijetio

Beckhamovi Hrvatska (Foto: Instagram) Beckhamovi Hrvatska (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Beckhamovi Hrvatska (Foto: Instagram) Beckhamovi Hrvatska (Foto: Instagram) Beckhamovi Hrvatska (Foto: Instagram) +0 Beckhamovi Hrvatska (Foto: Instagram) Galerija

Bračni par Beckham krenuo je na ljetni godišnji odmor sa svoje četvero djece.

Vjerujemo kako je slavnoj obitelji anonimnost itekako godila.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Bračni par Beckham koji čine bivša pjevačica, a danas poznata modna dizajnerica Victoria i umirovljeni nogometaš David, krenuo je na ljetni godišnji odmor sa svoje četvero djece - sinovima Brooklynom, Romeom i Cruzom te kćerkicom Harper Seven.

A ono što je najbolje od svega jest da je britanski tabloid Daily Mail na temelju fotografija koje članovi ove obtelji objavljuju na Instagramu objavio da ljetuju u Hrvatskoj, iako su se naknadno pojavili napisi da zapravo borave u Crnoj Gori.

U Crnu Goru su navodno stigli na poziv jednog prijatelja, a svoj dolazak uvjetovali su brojnim bizarnim zahtjevima kojima su si željeli zagarantirati privatnost. Među zahtjevima našao se i jedan vezan za udaljenost njihovih ležaljki od ostalih turista, kao i povećani protok kiska u njihovim sobama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene