Ava Karabatić otkrila je da slikarstvu tijekom djetinjstva nije pridavala nikakvu važnost, ali da su njezini najbliži već odavno primijetili da ima nevjerojatan talent

Galerija


Avu Karabatić najviše pamtimo kao starletu, iako je ona sama isticala kako je pored toga i spisateljica i voditeljica, kao i da govori nekoliko stranih jezika. No pored svega, sada je otkrila i da se bavi slikarstvom što je zapravo, kako tvrdi, njezina najveća ljubav.

Ava Karabatić (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Ava Karabatić (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ava tjednima, danima, satima smišlja što će reći!' Slika nije dostupna 'Volim srpsku muziku, najviše volim Cecine pjesme!'

''Dok sam bila mala moj je talent za slikarstvo bio odlično zakamufliran kroz dječju igru. Nisam tome pridavala veliku pažnju, ali su svi oko mene primijetili da imam nevjerojatan talent. S pet godina sam dobila nagradu za svoj slikarski rad. Bila sam jako sretna kad sam se počela baviti slikanjem jer je bilo janso da je umjetnost zapravo ono što me zanima'', izjavila je Ava za Alo.rs.

Ava Karabatić (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Ava Karabatić (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Za slikarstvo kaže da je to njezin bijeg od svakodnevnih problema i stresa.

''Slikanje je moj način da se izborim s lošim situacijama. Kad misle da sam u potpunom padu, tada sam najopasnija. Iako kažu da je za slikarstvo potreban mir, meni je potrebno ludilo, a pošto sam svakako luda, imam mogućnosti da budem najbolja'', zaključila je.

Ava priprema izložbu i jedva čeka reakcije na svoje slike, a kad je cijena u pitanju, sigurna je da neće biti jeftine.

''Jeftino je znak da vam nedostaje samopouzdanja'', kaže.