Čini se kako će autobiografska knjiga članice Spice Grils, Mel B, poprilično uzrujati ostale djevojke iz grupe.

Galerija


Ponovno okupljanje jedne od najpopularnijih ženskih grupa svih vremena, legendarnih Spice Girls, česta je tema kuloara već godinama. U posljednjih godinu dana šuškanja o tome bila su sve glasnija, no sada se čini kako će njihovi fanovi diljem svijeta ostati razočarani.

Vezani članci Mel C (Foto: Profimedia) Mračna strana priče koju je dosad čuvala samo za sebe: Činilo se kao da živi život iz snova, a proživljavala je noćnu moru Slika nije dostupna BEZ VICTORIJE Spice Girls idu na turneju povodom 20. godišnjice

Naime, jedna od članica, Mel B, prema pisanju The Suna, uskoro objavljuje svoju autobiografiju u kojoj će se naći brojni sočni i ne baš lijepi detalji o ostalim djevojkama iz grupe – Mel C, Victoriji Beckham, Emmi Bunton i Geri Halliwell.

Spice Girls (FOTO: Instagram)
Spice Girls (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

“Nakon što knjiga bude objavljena, neće postojati niti nada o ponovnom okupljanju. Na površinu će isplivati mnogo prljavštine“, otkrio je neimenovani izvor.

43-godišnja pjevačica spremna je otkriti detalje nekoliko sukoba koje je imala s ostalim spajsicama. Jedan od njih navodno uključuje Victoriju Beckham i navodnu svađu oko novih haljina i njihova plaćanja te sukob s Geri Halliwell.

Knjiga će uskoro ugledati svjetlo dana, a mi ćemo saznati o kakvim se tajnama točno radi.

Spice Girls posljednji zajednički nastup odradile su 2012. godine.