Jelenu Karleušu nahvalio je australski Cosmopolitan.


Srpska pjevačica Jelena Karleuša je zbog svog ekscentričnog stila dospjela u australski Cosmopolitan. Poznati magazin ju je usporedio s Lady Gagom.

Zašto je Karleuša stala u obranu Doris Dragović!?

Vezani članci Jelena Karleuša Spretno je izbjegla fotografima okrenuti leđa, pa je na Instagramu pokazala i zašto, no svima je jasno da uživo ne izgleda tako Jelena Karleuša Nikad je nismo vidjeli u pristojnijem izdanju, ali zato je odlučila izvesti gestu koju nitko nije očekivao

'Ona je najtiražnija srpska glazbena szvijezda, koja podsjeća na Lady Gagu. Poznata je od 1995. i od tada šokira publiku. Nosi ekstremne kostime koji su dobri i ima svoju liniju odjeće pod nazivom JK Wear. Bori se za ljudska prava, glasna je kada je u pitanju ateizam, demokracija i politika. Također, njeni tekstovi su provokativni', stoji u tekstu.


Srpska pjevačica svojim obožavateljima pohvalila se na društvenim mrežama. 'Nije mala stvar kada te svjetski mediji stavljaju ispred Gage', napisala je na svom Twitter profilu. 

 

 

Srbijanski mediji ali i dio publike Jelenu često prozivaju u negativnom konteksu. Upravo je zbog toga jedan od 'tvitova' posvetila njima i napisala 'Je** ga, omakne se nekome i lijepa riječ o meni.' 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook