Borila se glumica s depresijom i bipolarnim poremećajem. U kontakt s drogom došla je rano, a najveći problem je bilo seksualno zlostavljanje koje je proživjela u djetinjstvu.

Galerija August Ames (FOTO: Instagram) August Ames (FOTO: Instagram) +0 August Ames (FOTO: Instagram)

Kanadska pornoglumica August Ames oduzela si je život, potvrdila je to kalifornija policija i rastužila obožavatelje mlade žene. Ta 23-godišnjakinja, kojoj su predviđali dobru budućnost, imala je teško djetinjstvo te se dugo borila s depresijom i bipolarnim poremećajem. Nosila je teške traume, s kojima se očito nije mogla nositi.

"Imam jako loš odnos s ocem. Pokušavala sam s njim razgovarati o svom djetinjstvu i o tome kako me djed zlostavljao, ali on mi nije povjerovao. Cijeli me život smatrao lažljivicom", rekla je August u nedavnom intervjuu. Tada je otkrila i da ju je djed seksualno zlostavljao, što njen otac nije htio čuti. Ostavilo je to teške posljedice na nju.

August Ames (FOTO: Instagram) August Ames (FOTO: Instagram)

Osim toga, s 15 godina je došla u kontakt s drogom. "Kad sam imala 15 godina radila sam kao dadilja kako bi si osigurala džeparac. Otac djeteta koje sam čuvala ponudio mi je kokain, ali samo ako se pred njim skinem do kraja. Pristala sam...", ispričala je August i rekla kako je eksperimentiranje s drogom iza nje. Izrazila je tada i nadu u ljepši život, no nažalost, dogodilo se najgore.

August Ames (FOTO: Instagram) August Ames (FOTO: Instagram)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju