Biti dio scijentološke crkve nije nikakva šala, a jedan od najpoznatijih zagovornika je Tom Cruise čak je imao audiciju za ženu prije nego li je oženio Katie Holmes. Sada se javila još jedna s liste supruga...


Iza Toma Cruisea tri su propala braka, no prije ovog posljednjeg s Katie Holmes, scijentološka crkva održala je audiciju za njegovu novu suprugu.

Vezani članci Suri Cruise Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu Slika nije dostupna Slavni glumac 40 godina član Crkve - Napokon progovorio!

Na listi se našla  27-godišnja Anette Johansen iz Norveške koja je sada ispričala svoje iskustvo u intervjuu za 'Australia's Women's Day'. Ona je bila  jedna od kandidatkinja za Tomovu suprugu, a morala je poslati video u scientološku crkvu koji je zapravo bio i audicija na temelju koje su birali njegovu novu odabranicu.

>> Otkrivamo zašto je scientologija toliko privlačna slavnima!

Tražili su od nje puno privatnih detalja, za što je ona mislilia da im je potrebno za novu edukaciju u crkvi. Ipak, postalo joj je sumnjivo što je samo ona bila na 'edukaciji'. Bivša članica scijentologije priznala je i kako joj je drago što se na kraju nije udala za njega i postala gospođa Toma Cruisea nakon Mimi Rogers i Nicole Kidman.

'Intervju je bio jako čudan, a djevojka je po njihovom opisu trebala biti savršena. Žao mi je što se sve to dogodilo Katie Holmes. Mora da joj je jako teško, posebno zato jer imaju i dijete skupa', priča Anette

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook