Suprotstavila mu se

Ashley Judd tužila Harveya Weinsteina: Tvrdi da joj je svojim neutemeljenim napadima uništio karijeru

Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +0 Ashley Judd (Foto: Getty Images) Galerija

Ashley Judd bila jedna od prvih koja je prekinula šutnju o producentu Harveyu Weinsteinu, optuženom da je uznemiravao, seksualno napastovao ili silovao stotinjak žena.

Glumica Ashley Judd tužila je u ponedjeljak producenta Harveyja Weinsteina na sudu u Los Angelesu optužujući ga da joj je uništio karijeru kad se usprotivila njegovu seksualnom uznemiravanju.

Pogledaj i ovo Asia Argento (Foto: Getty Images) Preokret priče Glumica tvrdi: ''Nisam ja silovala njega, taj 17-godišnji glumac iskoristio je mene''

Glumica je bila jedna od prvih koja je prekinula šutnju o producentu, optuženom da je uznemiravao, seksualno napastovao ili silovao stotinjak žena, među kojima zvijezde poput Angeline Jolie, Gwyneth Paltrow ili Lee Seydoux.

Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

U tužbi se tvrdi da je Weinstein uništio njezine izglede da se pojavi u trilogiji Petera Jacksona "Gospodar prstenova", jednoj od najisplativijih u povijesti filma, kazavši redatelju i svojoj koproducentici da je rad s glumicom "noćna mora".

"Tim je neutemeljenim napadima Weinstein uspio uvrstiti Ashley Judd na crnu listu i uskratio joj mogućnost da radi na nastavcima filmova koji su zaradili milijarde dolara i 17 Oscara", kaže se u tužbi.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene