Pročitajte žestoku poruku

Antonija Mandić policiji prijavila vlasnicu bull terijera koji joj je skoro ubio psa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Antonija Mandić na svom službenom Facebook profilu objavila je dramatičnu poruku nakon što je pas, pasmine bull terijer, u parku napao njezinu maltezericu Lolu. Poruka je izazvala brojne komentare vlasnika pasa.

Voditeljica Antonija Mandić jučer je doživjela uistinu neugodnu situaciju dok je sa svojom maltezericom Lolom boravila u jednom zagrebačkom parku. Ondje je bila i jedna žena sa svojim bull terijerom, koji nije bio vezan već se slobodno kretao parkom. Iako ju je Antonija upozorila da bi psa trebalo vezati, vlasnica je rekla kako se on samo želi igrati i da se neće ništa dogoditi.

Malo nakon toga bull terijer nasrnuo je na malenu Lolu i teško je ozlijedio, a Antonija je neodgovornu vlasnicu prijavila policiji.

Što se potom dogodilo, Antonija je opisala u svom postu koji prenosimo u cijelosti:

'Ovaj gore pas, bull terrier, danas poslijepodne , pred punim parkom djece, mojoj Loli napravio ovo - pokušao ju zaklati. Spasilo ju je pola centimetra od grkljana i žile kucavice, ima hematom u oku ali preživjet će i biti će dobro. Dobro neće biti gazdarica ovog agresivnog, krvoločnog psa koji je genetski stvoren da ubija i kolje - ali je svejedno danas tim parkićem šetao bez povodca. Moja Lola je bila na lajni, kao i drugi maltezer s kojim se igrala. Ti psi od 3,5 kg su vezani, a bull terrieri nisu. Ja kupim govno svog psa veličine upaljača, a vlasnici pasa od 40 kg govna ne skupljaju. Da se razumijemo, nije pas kriv za ovo što se danas dogodilo, kriva je gazdarica. Ne znam tko je ali naći ću je, i neće proći nekažnjeno - policiji sam sve već prijavila. Nakon moje rečenice da ga makne i da ga zaveže, dotična je rekla 'neće on ništa, samo bi se igrao', pa je njezin pas moga krenuo ubiti, a ona je samo odšetala. Da skratim - svi vi s ovakvim trolovima koji ih u gradu, kvartu ili BILO GDJE ne vežete jer 'neće on ništa', JEBEM VAM MATER'.

Komentari vlasnika bull terijera

Antonijinim Facebook prijateljima bilo je žao što se to dogodilo njezinoj Loli, no naglasili su da nije kriv pas već vlasnica i njezina dresura i odgoj tog psa.

'Imam bull terijera kuju i uz nju još 7 pasa od pasa koji imaju 1500g do onih od 40 kg. Inače bull terijera nije tako težak moja ima 22kg. Psi su divni i dragi, naravno ako je kriv odgoj onda je problem. Samo ne treba odmah deklarirati pasminu jer onda svi pričaju o njima kao agresivnima a zapravo su klauni puni energije', napisala je Antoniji Maša.

Ivan je također naglasio da bull terijeri nisu stvoreni da ubijaju i da se ne može kriviti pasmina već vlasnik i odgoj. 'Imam bulla i staffa i nisu agresivni. Vodim ih na lajni i pazim da se nikad ne bi slučajno dogodilo nešto tako. A u kvartu su navečer problem mali maltezeri i jokširi koji su zbog neodgovornih vlasnika stalno pušteni i laju i zaletavaju se na moje pse. Moji im neće ništa ali nikad se ne zna koliko ih mogu iživcirati ti mali psi. Pa dođe do ovoga. Zato i ja njima jebem majku jer svi psi moraju biti na povodniku bez obzira na veličinu", napisao je Ivan.

Ovaj slučaj koji je srećom dobro završio za malenu Lolu, još je jednom podsjetnik vlasnicima svih pasa da odgovorno postupaju sa svojim ljubimcima.

 

Ovaj gore pas, bull terrier, danas poslijepodne , pred punim parkom djece, mojoj Loli napravio ovo - pokusao ju zaklati....

Posted by Antonija Mandic on Friday, 1 April 2016

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene