Donosimo vam izbor filmova s kojima ćete vrlo vjerojatno napraviti pogrešan izbor na Dan zaljubljenih.


Nisu svi ludi da Danom zaljubljenih, nekima Valentinovo ne znači baš ništa, neke strašno živcira (osim ako niste trgovac op.a.), a neki jednostavno nisu talentirani za romantiku. Za vas koji svom partneru/partnerici želite pružiti potpuno novo Valnetinovo iskustvo, donosimo listu filmova koji će uništiti romantiku, a vašu vezu dovesti u pitanje.

The Lobster

Vezani članci Danas je Valentinovo Tko je Sveti Valentin? Zaštitnik zaljubljenih i romantični mučenik uz kojeg vežemo crvene ruže, srca i čestitke The Frajle (FOTO: Nikola Jovanović) Frajle stižu u Zadar! Bit će ovo najbolji Dan zaljubljenih!

Svi oni koji nemaju partnera su uhapšeni i odvedeni u hotel u kojem imaju 45 dana za pronaći srodnu dušu. Ako u tome ne uspiju, vlasti ih pretvaraju u životinju po osobnom izboru. Totalno zanimljivo.

(500) Days Of Summer

Ovo je jedan potpuno anti-ljubavni film koji nas uči da ljubav ne traje vječno i da uvijek postoji netko bolji za nas od osobe s kojom već jesmo. Pitamo se što se redatelju dogodilo.

Antichrist

Već sam naslov ovog filma govori dovoljno. Par odlazi u udaljenu kolibu kako bi obnovio vezu, ali ona postaje seksualno nasilna, a on ima čudne vizije. Pa-pa romantika.

My Bloody Valentine (sve verzije)

Nakon ovog filma više vam nikada neće pasti na pamet slaviti Valentinovo, a vjerojatno nećete ni imati s kim. Pametnom dosta.

The St. Valentine’s Day Massacre

Hm, da, Al Capone i Dan zaljubljenih baš i ne idu zajedno. Već u naslovu možete vidjeti kako se radi o prilično krvavom filmu snimljenom prema stvarnim događajima.

Iskreno se nadamo da smo vam uspjeli dati nekoliko dobrih savjeta kako uništiti Valentinovo.