Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izgleda kako u braku Angeline Jolie i Brada Pitta ništa ne može ostati tajna pa je tako procurio trač kako slavna diva jedva podnosi tjelesni miris svog supruga.


Brad Pitt je odlučio odreći se uporabe sapuna i ostalih industrijskih kozmetičkih proizvoda zbog njihove štetnosti ne samo za okoliš već i za osobno zdravlje. Za održavanje higijene tako koristi samo domaće, prirodne proizvode - limun, vodu i jabučni ocat.

No, Angelina Jolie nije baš presretna ovom njegovom odlukom.

Vezani članci Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt ne može vjerovati što su mu Angelina i sin priredili, njegovi prijatelji otkrili kako se osjeća nakon svega Angelina Jolie sa sinom Maddoxom i kćeri Zaharom Angelina priprema najveći udarac na Brada Pitta, a protiv oca je već svjedočio i njihov najstariji sin

>> Počeo rat za Angelinu Jolie!

'Angelini smeta njegov smrad tako da je dobio nadimak 'smrdljivi tata'. Čak ga i djeca tako zovu', tvrdi izvor blizak paru te dodaje kako mu supruga često kaže da smrdi kao pas.

Dok su na različitim stranama svijeta, taj smrad i nije neka velika smetnja njihovim odnosima, no kad se nađu pod istim krovom, Angelini ti mirisi i nisu previše smiješni, tvrdi izvor o jednom od najslavnijih i najstabilnijih hollywoodskih parova.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook