Smrdi kao pas

Angelini kod Brada ipak nešto smeta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako u braku Angeline Jolie i Brada Pitta ništa ne može ostati tajna pa je tako procurio trač kako slavna diva jedva podnosi tjelesni miris svog supruga.

Brad Pitt je odlučio odreći se uporabe sapuna i ostalih industrijskih kozmetičkih proizvoda zbog njihove štetnosti ne samo za okoliš već i za osobno zdravlje. Za održavanje higijene tako koristi samo domaće, prirodne proizvode - limun, vodu i jabučni ocat.

No, Angelina Jolie nije baš presretna ovom njegovom odlukom.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

>> Počeo rat za Angelinu Jolie!

'Angelini smeta njegov smrad tako da je dobio nadimak 'smrdljivi tata'. Čak ga i djeca tako zovu', tvrdi izvor blizak paru te dodaje kako mu supruga često kaže da smrdi kao pas.

Dok su na različitim stranama svijeta, taj smrad i nije neka velika smetnja njihovim odnosima, no kad se nađu pod istim krovom, Angelini ti mirisi i nisu previše smiješni, tvrdi izvor o jednom od najslavnijih i najstabilnijih hollywoodskih parova.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene