Treba joj tako malo...

Angelina opet uspjela razbjesniti Jennifer!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tračevi o odnosu Jennifer Aniston i Angeline Jolie nikako ne jenjavaju tako da nimalo ne čudi što se pojavio još jedan u nizu.

Najnoviji hollywoodski trač donosi vijest kako je Jennifer Aniston doslovno poludjela kad je shvatila da se jedan od likova u njezinom najnovijem filmu Squirrels to the Nuts zove - Angelina.

Prema pisanju američkih medija, upravo zbog tog 'propusta' scenarista snimanje filma u New Yorku je odgođeno i započelo je tak nakon što su se učinile potrebne izmjene.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomirba na pomolu? O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

>> Nakon 7 godina - Angie opet staje Jenn 'na žulj'!

'Kad je doznala za to ime u trenutku je pobijesnila. Snimanje je trebalo početi u ponedjeljak no zapravo se krenulo u srijedu nakon što je sve izmijenjeno', izjavio je izvor upućen u rad na ovom projektu.

'Jen je zahtijevala da se plate svi troškovi čekanja na početak snimanja kako njoj tako i njezinom osoblju iako zna da je riječ o filmu koji se snima s veoma malim i ograničenim budžetom.

Unatoč tome, tijekom čekanja na početak snimanja izlaliza je sa svojim timom na skupe večere i otmjena mjesta i tražila da joj se sve to plati iz budžeta filma', tvrdi izvor te dodaje: 'Od svih ljudi s kojima sam radio u filmskoj industriji, Jen je najneugodnija'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene