Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tračevi o odnosu Jennifer Aniston i Angeline Jolie nikako ne jenjavaju tako da nimalo ne čudi što se pojavio još jedan u nizu.


Najnoviji hollywoodski trač donosi vijest kako je Jennifer Aniston doslovno poludjela kad je shvatila da se jedan od likova u njezinom najnovijem filmu Squirrels to the Nuts zove - Angelina.

Prema pisanju američkih medija, upravo zbog tog 'propusta' scenarista snimanje filma u New Yorku je odgođeno i započelo je tak nakon što su se učinile potrebne izmjene.

Vezani članci Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Je li ovo moguće? Internet je primijetio jednu bizarnu stvar koju je Brad Pitt radio sa svim svojim bivšim curama Slika nije dostupna Otkriveno zašto su im scene tako strastvene!

>> Nakon 7 godina - Angie opet staje Jenn 'na žulj'!

'Kad je doznala za to ime u trenutku je pobijesnila. Snimanje je trebalo početi u ponedjeljak no zapravo se krenulo u srijedu nakon što je sve izmijenjeno', izjavio je izvor upućen u rad na ovom projektu.

'Jen je zahtijevala da se plate svi troškovi čekanja na početak snimanja kako njoj tako i njezinom osoblju iako zna da je riječ o filmu koji se snima s veoma malim i ograničenim budžetom.

Unatoč tome, tijekom čekanja na početak snimanja izlaliza je sa svojim timom na skupe večere i otmjena mjesta i tražila da joj se sve to plati iz budžeta filma', tvrdi izvor te dodaje: 'Od svih ljudi s kojima sam radio u filmskoj industriji, Jen je najneugodnija'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook