Osudili Anu Nikolić

SRPSKA PJEVAČICA OGRNULA SE HVATSKOM ZASTAVOM 'Što se tiče morala, morala sam'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Nikolić u noći sa subote na nedjelju nastupala je u Posušju. Nakon što je Hrvatska izgubila na Euru, Nikolić se ogrnula hrvatskom zastavom.

Komentari na njen potez i nisu baš najbolji, pogotovo ako se gledaju forumi i društvene mreže. Iako, u potezu nema ništa sporno. Naime, srpska pop pjevačica Ana Nikolić nastupila je proteklog vikenda u jednoj diskoteci u Posušju. U trenucima dok je Ana zabavljala, većinski hrvatsko stanovništvo, hrvatska reprezentacija izgubila je na Euru.

Pogledaj i ovo Ana Nikolić - 3 jednostavno wow! Pogledajte kako izgleda luksuzni stan Ane Nikolić u kojem živi s kćerkicom Tarom, njezina soba san je svake djevojčice

Stoga je Ana, kako bi digla atmosferu i utješila navijače, uzela hrvatsku zastavu i njome se ogrnula. Publika na koncertu bila je oduševljena, no komentari i nisu najbolji. Ispod članka na Blicu, koji opisuje Anin koncert, neki su prilično okrutni, a neki kratki. Tako je jedna korisnica napisala: 'Što se tiče morala... Morala sam'. Ana je, inače, česta gošća i u Hrvatskoj, gdje održava koncerte.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene