Glumica Amber Heard poznata je po burnom razvodu od Johnnyja Deppa, ali i brojnim ljubavnim vezama.

Galerija


Plavokosa glumica u holivudskim je krugovima poznata kao velika zavodnica.

Vezani članci Amber Heard - 2 Izvodila grimase u prozirnoj majici bez grudnjaka, a za svoje veselje ima dobar razlog Amber Heard Skandalozna rastava poprima nove razmjere, spominju se seks u troje i poznati poduzetnik

32-godišnja glumica Amber Heard ostvarila je nekoliko uspješnih filmskih uloga, no više od njezine karijere javnost zanima njezin burni privatni život. Plavokosa ljepotica najviše medijske pažnje ukrala je brakom s holivudskim srcolomcem Johnnyjem Deppom, ali i burnim razvodom koji je uslijedio nakon što ga je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje. Johnnyjevi prijatelji od samog su ga početka upozoravali da će ga mlađahna supruga iskoristiti radi slave i novca, no nije ih slušao.

Amber Heard i Kristopher Brock (Foto; Profimedia)
Amber Heard Depp (Foto: Getty) Foto: Getty

Ubrzo nakon Johnnyja Amber je "upecala" milijardera Elona Muska, no i njemu je nakon godinu dana slomila srce, toliko da ju je javno oplakao u intervjuu za časopis GQ. Tamo je priznao da je jako patio nakon prekida te da je ona bila ta koja je više željela prekid. Priznao je i da mu teško pada što unatoč slavi i novcu svaku večer ide sam u krevet.

Amber Heard i Kristopher Brock (Foto; Profimedia)
Amber Heard Elon Musk (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nakon intervjua glumica mu se vratila, no nakratko, jer brzo je započela još jednu vezu. Novi sretnik javnosti je bio poznat i kao bivši dečko njemačkog top-modela Heidi Klum, a radi se o bogatom trgovcu umjetninama Viti Schnabel. Vezu s njim nije skrivala, no čini se kako je ljubav pukla u tišini jer se glumica u posljednje vrijeme ne odvaja od dizajnera Kristophera Brocka.

Amber Heard i Kristopher Brock (Foto; Profimedia)
Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par je viđen zajedno i ranije ovoga mjeseca u jednom baru, gdje su uživali u prisnom plesu i karaokama, a sinoć su uživali u romantičnoj večeri na Beverly Hillsu. Amber je blistala u maloj, crnoj haljini s prorezom preko koje je prebacila dugi kaput, dok je Kristopher odlično izgledao u elegantnom odijelu.

Amber Heard i Kristopher Brock (Foto; Profimedia)
Kristopher Brock (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

On je inače suosnivač brenda Brock Collection, koji ima sa suprugom Laurom Vasser. Par se vjenčao u ljeto 2014. godine te imaju 4-godišnjeg sina Charlieja. Par je posljednji put fotografiran zajedno u lipnju ove godine na jednom događanju u New Yorku, na kojem je, zanimljivo, bila i Amber.

Amber Heard i Kristopher Brock (Foto; Profimedia)
Kristopher Brock (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vjerujemo da ćemo uskoro saznati što se ovdje točno događa.