Amar Češljar zbog jedne je izjave izgubio dva posla. Nakon Dine Merlina suradnju mu je otkazao i bend Letu Štuke.

Galerija


Nakon što je zbog skandaloznog komentiranja prosvjeda protiv političara Željka Komšića u Mostaru bubnjar Amar Češljar otjeran iz benda bosanskohercegovačkog pjevača Dine Merlina, istu je sudbinu doživio i u svom drugom bendu Letu štuke.

Vezani članci Željko Komšić (Foto: AFP) Komšić uputio čestitku Milanoviću: "Uvjeren sam da će se naši odnosi razvijati na obostranu dobrobit" Zabranjeno pušenje (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Hoće li hrvatskom bendu biti zabranjeno nastupiti u Mostaru? ''Nisam Hrvat po mjeri za Dragana Čovića''

Podsjetimo, Češljar je rekao da bi "poslao tenk" na Hrvate koji su u Mostaru prosvjedovali protiv Željka Komšića te time šokirao hrvatsku javnost u Bosni i Hercegovini.

"Ma tenk poslat i opleti. Ovo je ba ludilo. Nema tu glave za razgovore", napisao je Češljar u komentaru na jednome sarajevskom portalu.

Zbog te je sporne izjave izgubio prvo jedan, a sada i drugi posao. Naime, bend Letu štuke na svom se službenom profilu na Facebooku ogradio od njegove izjave i otkazao mu suradnju.

"Šokirani smo i zatečeni izjavom našeg bubnjara Amara Češljara i ovim putem ograđujemo se od nje. Primorani smo mu otkazati saradnju zbog svega što u toj izjavi stoji. Takav govor nije ni u primisli naš stav niti sadržaj naših pjesama. Upravo suprotno. To znaju svi poštovatelji naše muzike. Svi protesti ili izjave koji ne šire govor mržnje i ne ugrožavaju javni red i mir legitimni su i demokratski. Suprotan stav nikad nećemo podržati. Širimo mir i ljubav jer nam je to prijeko potreban lijek. S poštovanjem, Vaše Letu štuke", napisano je u statusu.