Nakon što su se mediji raspisali o njenom uhićenju zbog posjedovanja marihuane, glumica Amanda Bynes na Twitteru se raspisala o nemilom susretu s policijom.


Amanda Bynes tvrdi da je većina napisanog u medijima o njezinom uhićenju neistina te da ju je policajac, koji ju je uhitio, seksualno uznemiravao.

Vezani članci Policija, ilustracija Teška nesreća kod Nove Gradiške: U sudaru auta i vojnog kamiona preminuo vozač, dva vojnika ozlijeđena Branko Burić Policija i dalje traga za uspješnim poduzetnikom iz Otočca, nitko ne zna zašto je nestao

>> Policija privela glumicu: Stavila raščupanu periku, htjela se sakriti

'Ne vjerujte napisima o mome uhićenju. Sve je laž. Prije nego me uhitio, taj isti policajac seksualno me uznemiravao. Lagao je da sam bacila 'bong' kroz prozor kad sam otvorila prozor da uđe svježi zrak. Presmiješno. Udario me po vagini. Zatim mi je stavio lisice čemu sam se opirala i odveo me na psihijatriju. Odvratno. Tražila sam da nazovem svog odvjetnika, ali nisu mi dali. Policajci su bili jezivi. Nisu pronašli ni marihuanu ni 'bong' kod mene. Zato me je sudac pustio kući. Ne vjerujte ničemu što piše u novinama', napisala je Bynes koja se 9. srpnja mora pojaviti na sudu radi saslušanja.

Glumica je dodala da uopće ne pije alkohol i da se ne drogira. Čak se i našalila na vlastiti račun.

'Kad sam vidjela svoju fotografiju s uhićenja shvatila sam da moram na još jednu operaciju nosa', napisala je Amanda koja je jučer snimljena dok je odlazila prema trgovini s perikama. I dalje se uporno skrivala fotografima, ovaj put sa smeđom perikom na glavi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook