Nestabilna zvijezda

Optužila oca za seksualno zlostavljanje – 'Ugradio mi je mikročip'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije par mjeseci punila je medijske stupce svojim izjavama i odlukama, a drama se i nastavlja. Mlada glumica sada je hospitalizirana.

Mlada glumica Amanda Bynes odvedena je na liječenje u bolnicu u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes - 5 Pretužno Glumačka zvijezda danima je sama lutala ulicama dok je nisu uhvatili bez odjeće, nadzorne kamere sve su snimile

Od slatke djevojčice do problematične djevojke - Evo kako se mijenjala!

Njezini roditelji prisilili su je na liječenje i bit će tamo zadržana minimalno 72 sata, a liječenje se može i produžiti. Reakcija je to na nedavne ispade putem društvenih mreža jer je Amanda optužila oca za seksualno zlostavljanje.

Kasnije se opet oglasila na Twitteru, izbrisala post i objavila još jedan i još uznemirujući. 'Moj tata nikada nije učinio te stvari. Mikročip u mojoj glavi me natjerao da to kažem. No on je naredio da me mikročipiraju', napisala je i poručila kako 'nije luda'.

Da se nešto ozbiljno događa s nekadašnjom dječjom zvijezdom vidjelo se prije nekoliko mjeseci kada je počela s plastičnim operacijama i uznemirujućim izjavama. Njezina mama Lynn Bynes odbacila je njezina optužbe o zlostavljanju.

Amanda je već bila na psihijatrijskom liječenju 2013., a godinu prije je dva puta uhićena zbog posjedovanja droge i zbog vožnje u pijanom stanju, piše BuzzfeedNews.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene