Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije par mjeseci punila je medijske stupce svojim izjavama i odlukama, a drama se i nastavlja. Mlada glumica sada je hospitalizirana.


Mlada glumica Amanda Bynes odvedena je na liječenje u bolnicu u Los Angelesu.

Od slatke djevojčice do problematične djevojke - Evo kako se mijenjala!

Vezani članci Amanda Bynes Posrnula glumica nakon izlaska iz klinike za odvikavanje, najnovijim potezom ponovno šokirala fanove Amanda Bynes Posrnula glumica više ne sliči na sebe: Napustila je kliniku za odvikavanje i ponovno sve zabrinula

Njezini roditelji prisilili su je na liječenje i bit će tamo zadržana minimalno 72 sata, a liječenje se može i produžiti. Reakcija je to na nedavne ispade putem društvenih mreža jer je Amanda optužila oca za seksualno zlostavljanje.

Kasnije se opet oglasila na Twitteru, izbrisala post i objavila još jedan i još uznemirujući. 'Moj tata nikada nije učinio te stvari. Mikročip u mojoj glavi me natjerao da to kažem. No on je naredio da me mikročipiraju', napisala je i poručila kako 'nije luda'.

Da se nešto ozbiljno događa s nekadašnjom dječjom zvijezdom vidjelo se prije nekoliko mjeseci kada je počela s plastičnim operacijama i uznemirujućim izjavama. Njezina mama Lynn Bynes odbacila je njezina optužbe o zlostavljanju.

Amanda je već bila na psihijatrijskom liječenju 2013., a godinu prije je dva puta uhićena zbog posjedovanja droge i zbog vožnje u pijanom stanju, piše BuzzfeedNews.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook