Sukob na Twitteru

Obračun na Twitteru: 'Pretukao te jer nisi dovoljno lijepa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su mlade, slavne, bogate i poznate po svojem raskalašenom ponašanju. No sada su Amanda Bynes i Rihanna počele pravu žestoku i besramnu prepisku na Twitteru.

Niti malo damsko ponašanje mladih zvijezda na Twitteru! 27-godišnja Amanda Bynes nova je dežurna provokatorica, a sama je na 'zub' uzela i pjevačicu Rihannu. Na svojem Twitteru objavila je niz uvredljivih komentara na nju i njezin odnos s Chrisom Brownom, a iako ih je brzo i obrisala, bilo je kasno.

Pogledaj i ovo Rihanna - 16 Kako se vama sviđa? Rihanna je obožavatelje iznenadila novim imidžem, mnogi se slažu da je ovime nesvjesno pokrenula novi trend!

'Pretukao te jer nisi dovoljno lijepa. Izgledaš tako ružno dok pokušavaš postati bjelkinja. Nitko ne želi biti tvoj ljubavnik', samo su neki od twittova koje je napisala Amanda!

>> Fotka koja ostavlja bez komentara: Riri pokazala svoju nauljenu guzu!

Rihanna je zadržala dostojanstvo pa je samo prokomenirala da se to 'događa kada se prekine intervencija'(proces u kojemu se bolesnom pokušava pokazati problem ili ovisnost).

Amanda ju je optužila i da se drogira: 'Ja se bar ne drogiram kao neki drugi. I nisi lijepa samo da znaš.' Što se događa s mladom glumicom nitko ne zna, no svakako puni medijske natpise svojim burnim reakcijama, operacijama, uhićenjima...

>> Pokazala novo lice: 'Ne želim da me ljudi vide u starom izdanju'

Strani mediji pišu kako bi razlog svađe mogao biti reper Drake koji se sviđa Amandi, a pričalo se kako je upravo on bio u kratkoj vezi s Rihannom. Nevolje prate nekadašnju dječju zvijezdu koja se proslavila filmovima poput 'What a Girl Wants', 'Big Fat Liar' i mnogim drugima.

Izgleda da ćemo dočekati i nastavak ove priče.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene