Vjerovali ili ne...

Htjela preko granice uz pomoć Googlea: 'Gledajte, ja sam američka zvijezda!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Amanda Bynes nije imala putovnicu niti osobnu iskaznicu pa je htjela iskoristiti svoju slavu da bi dokazala kako ima državljanstvo.

Samo nekoliko sati nakon što je u američke medije procurila vijest kako glumicu Amandu Bynes nisu pustili da se u New Jerseyju ukrca na privatni avion, TMZ donosi nove detalje ovog bizarnog incidenta.

>> Pokazala novo lice: 'Ne želim da me ljudi vide u starom izdanju'

Pogledaj i ovo Amanda Bynes - 5 šteta što je promijenila imidž Teško nam je povjerovati da je ovo slatkica koju smo nekad gledali u omiljenim tinejdžerskim filmovima, znate li o kome je riječ?

Naime, Amanda nije imala putovnicu niti osobnu iskaznicu pa je htjela iskoristiti svoju slavu da bi dokazala kako ima državljanstvo.

No, za razliku od onih zvijezda koje znaju napadati osoblje aerodroma vičući 'Je li ti znaš tko sam ja?!', Amanda je bila puno kreativnija.

Putem svog smartphonea otvorila je Google i 'guglala' svoje ime kako bi dokazala da ima državljanstvo jer ipak je ona američka zvijezda! Naravno, to joj nije prošlo pa tako ni ona nije prošla terminal za ukrcavanje.

Zanimljivo je kako je prije toga svega izvadila vozačku dozvolu - koja je suspendirana pa joj taj dokument nisu mogli priznati kao osobni dokument.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene