Prava ovisnost

Tek joj je 35 godina, a imala je već 350 plastičnih operacija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alicia Douvall proslavila se kao model, no njezina karijera je krenula u drugom smjeru kada je započela s plastičnim operacijama.

35-godišnja Alicia Douvall do sada je imala preko 350 kozmetičkih zahvata, a zadnji su nizu bili su najdrastičniji. 'Morala sam postati Frankenstein, izgledala sam kao transverstit', rekla je kontroverzna Alicia koja je čak snimila i svoj reality show u kojem kamere prate njezin, u najmanju ruku bizaran život, piše Daily Mail.

>> Jesam li jedina prirodna u Hollywoodu? Jane Leeves iskritizirala 'plastične' kolegice!

Ima dvoje djece, stariju kćer Georgiju koja joj je zaprijetila da mora prestati s operacijama inače će je napustiti, te malu djevojčicu Papayu.

Alicia se podvrgnula još jednom nizu zahvata koji su je koštali 25 tisuća funti: pomaknuli su joj uši kako bi joj mogli popraviti lice, maknuti implatante u obrazima, podigli su joj nos mamo bi joj mogli podignuti usnu i vratiti osmijeh na lice.... prije nego je našla dvojicu kirirga koji su odradili kako kaže njezinu zadnju operaciju, Alicia je obišla na tisuće kirurga koji se nisu usudili raditi na njezinom plastičnom licu.

'Rekli su me da se možda neću probuditi iz anestezije, no nije me bilo briga. Samo sam htjela natrag svoje prirodno lice', poručila je kontroverzna Alicia nakon 9-satne operacije. 'Moja opsesija mi je uništila život. Svaki novčić sam potrošila na kozmetiku operaciju. Danas nemam ništa, ni stan, ni vezu', kaže Douvall koja sada želi sve promijeniti i napokon uživati sa svojim kćerima.

Get Adobe Flash player

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene