Slavni roker Alice Cooper na svom je Facebooku objavio fotografiju kuće u šumu, koja se nalazi pokraj Mrkonjić Grada.


Alice Cooper skuplja lajkove na Mrkonjić Gradu, točnije kući koja se tamo nalazi. Slavni glazbenik na svom je Facebooku obožavateljima ponudio da u toj kući živote godinu dana, svaki dan bi dobili 1000 dolara, a sve što trebaju je izdržati. Cooper se vjerojatno samo šalio, no već mu se javilo više od 25 tisuća ljudi, a dobio je i preko 100 tisuća lajkova.

Vezani članci Slika nije dostupna I ON ŽELI U BIJELU KUĆU 'Poremećeni čovjek za poremećeno doba' Slika nije dostupna Vatreni nastup trojice veličanstvenih - The Hollywood Vampires oduševili!

Fora je u tome da u kući morate izdržati bez telefona, interneta, televizije, radija i ljudskog kontakta. Drvena kuća u šumi privukla je mnoge, a Cooperovu ideju već je i realizirao jedan čovjek. Javio se, naime, Boro Janković, koji je kuću izgradio i u njoj sasvim dobro živio desetljećima.

'Živio sam ovdje 30 godina. Koristio sam vodu iz rijeke. To je dobro djelovalo na moju inspiraciju i koncentraciju. Ovdje možete živjeti sretan život svih 365 dana bez tehnologije i ljudi. Možete pokušati i na kraći period. Pokušajte...", napisao je Borislav Janković Boro, koji je ovim dobio neprocjenjivu reklamu.