Ima li kandidata?

Alice Cooper proslavio kuću u Bosni - Nudi 365 tisuća da izdržite u njoj godinu dana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni roker Alice Cooper na svom je Facebooku objavio fotografiju kuće u šumu, koja se nalazi pokraj Mrkonjić Grada.

Alice Cooper skuplja lajkove na Mrkonjić Gradu, točnije kući koja se tamo nalazi. Slavni glazbenik na svom je Facebooku obožavateljima ponudio da u toj kući živote godinu dana, svaki dan bi dobili 1000 dolara, a sve što trebaju je izdržati. Cooper se vjerojatno samo šalio, no već mu se javilo više od 25 tisuća ljudi, a dobio je i preko 100 tisuća lajkova.

Pogledaj i ovo Alice Cooper (Foto: Getty Images) Ispovijest legendarnog rokera ''Vjera me spasila od sigurne smrti, misu ne propuštam, a Bibliju čitam svaki dan''

Fora je u tome da u kući morate izdržati bez telefona, interneta, televizije, radija i ljudskog kontakta. Drvena kuća u šumi privukla je mnoge, a Cooperovu ideju već je i realizirao jedan čovjek. Javio se, naime, Boro Janković, koji je kuću izgradio i u njoj sasvim dobro živio desetljećima.

'Živio sam ovdje 30 godina. Koristio sam vodu iz rijeke. To je dobro djelovalo na moju inspiraciju i koncentraciju. Ovdje možete živjeti sretan život svih 365 dana bez tehnologije i ljudi. Možete pokušati i na kraći period. Pokušajte...", napisao je Borislav Janković Boro, koji je ovim dobio neprocjenjivu reklamu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene