Otkrila svima

'Menadžer me pretukao jer sam prvi put tražila honorar!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rumunjsku 24-godišnju pjevačicu brutalno je pretukao njezin menadžer jer je, kako kaže, prvi put u svojoj karijeri zatražila honorar od njega.

'Nisam imala prometnu nesreću i ovako izgledam zbog Marcela Prodana. Udarao me i gurao', rekla je pjevačica Alexandra Stan široj javnosti poznata po hitu Mr. Saxobeat.

Pogledaj i ovo showbuzz MORATE POGLEDATI PRESLATKO: Dvogodišnjakinja pjeva Adele!

Rumunjsku 24-godišnju pjevačicu Alexandru Stan brutalno je pretukao njezin menadžer jer je, kako kaže, prvi put u svojoj karijeri zatražila honorar od njega. Pjevačica je prvo objavila da je imala prometnu nesreću, no na kraju je rekla istinu.

>> Hit sigurno znate, no o čemu se zapravo radi? Saznajte!

'Moji obožavatelji su zabrinuti i misle da umirem. Nisam imala prometnu nesreću i ovako izgledam zbog Marcela Prodana. Udarao me i gurao. Pala sam u nesvijest kada sam pokušala uzvratiti', rekla je pjevačica široj javnosti poznata po hitu Mr. Saxobeat.


'Moji fanovi su mi najvažniji'

Alexandera je u prosincu gostovala u Zagrebu gdje je u intervjuu za DNEVNIK.hr ispričala kako je počela njezina karijera: 'Počela je prije pet godina. Pjevam odmalena no prije pet godina sam upoznala svoje producente s kojima sam ušla u studio i napravila prvu pjesmu 'Lollipop', a zatim 'Mr Saxobeat'.

Tijekom intervjua Alexandra je otkrila kako su joj u karijeri najvažniji njezni fanovi jer se zbog njih bavi pjevanjem pa ni ne čudi što je, nakon njihovih brojnih upita, javno otkrila što joj se dogodilo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene