prizori iz kupaonice

Seks-skandal trese obitelj slavnog sportaša: Procurile eksplicitne fotografije njegove kćeri!

Alesya Kafeljnikov (FOTO: Instagram) Alesya Kafeljnikov (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Alesya Kafeljnikov (FOTO: Instagram) +0 Alesya Kafeljnikov (FOTO: Instagram) Galerija

Alesya, kći legendarnog ruskog tenisača Jevgenija Kafeljnikova, našla se u središtu pozornosti zbog golišavih fotografija.

Seks-skandal trese Rusiju. Kći legendarnog ruskog tenisača Jevgenija Kafeljnikova našla se u središtu pozornosti nakon što su na internet procurile njezine golišave fotografije. 19-godišnja Alesya fotografirala se u eksplicitnim pozama u kupaonici, a na nekim fotografijama društvo joj pravi i nepoznati muškarac.

Pogledaj i ovo Holly Young (Foto: Instagram) Nije joj mogao odoljeti Seksi crnka koju je ljubio i Usain Bolt uništila 10-godišnji brak slavnog nogometaša

Kompromitirajuće fotografije objavili su tamošnji mediji koji podsjećaju da je njezin otac Jevgenij prije nekoliko godina bio zabrinut za zdravlje svoje kćeri koja je imala problema s narkoticima. Golišavim fotografijama Alesya se često hvali i na društvenim mrežama, no one su mnogo primjerenije od onih koje su sada isplivale u javnost.

Sporne fotografije možete vidjeti OVDJE.

 

A post shared by Алеся Кафельникова (@kafelnikova_a) on

 

A post shared by Алеся Кафельникова (@kafelnikova_a) on

 

A post shared by Алеся Кафельникова (@kafelnikova_a) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene