Alesya, kći legendarnog ruskog tenisača Jevgenija Kafeljnikova, našla se u središtu pozornosti zbog golišavih fotografija.

Galerija


Seks-skandal trese Rusiju. Kći legendarnog ruskog tenisača Jevgenija Kafeljnikova našla se u središtu pozornosti nakon što su na internet procurile njezine golišave fotografije. 19-godišnja Alesya fotografirala se u eksplicitnim pozama u kupaonici, a na nekim fotografijama društvo joj pravi i nepoznati muškarac.

Vezani članci Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Karleuša objavila fotografiju s mužem iz Dubaija, ali ima jedan detalj koji je njezinim fanovima neobičan Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Karleuša se razvodi? Njezin muž kontaktirao odvjetnike, želi sačuvati 14 milijuna eura

Kompromitirajuće fotografije objavili su tamošnji mediji koji podsjećaju da je njezin otac Jevgenij prije nekoliko godina bio zabrinut za zdravlje svoje kćeri koja je imala problema s narkoticima. Golišavim fotografijama Alesya se često hvali i na društvenim mrežama, no one su mnogo primjerenije od onih koje su sada isplivale u javnost.

Sporne fotografije možete vidjeti OVDJE.