Alesya, kći legendarnog ruskog tenisača Jevgenija Kafeljnikova, našla se u središtu pozornosti zbog golišavih fotografija.

Galerija


Seks-skandal trese Rusiju. Kći legendarnog ruskog tenisača Jevgenija Kafeljnikova našla se u središtu pozornosti nakon što su na internet procurile njezine golišave fotografije. 19-godišnja Alesya fotografirala se u eksplicitnim pozama u kupaonici, a na nekim fotografijama društvo joj pravi i nepoznati muškarac.

Vezani članci Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Karleuša se razvodi? Njezin muž kontaktirao odvjetnike, želi sačuvati 14 milijuna eura Čedomir Jovanović, Jelena Karleuša (FOTO: Pixell/Instagram) U seks-skandal upleo se i političar: ''Neće moći sakriti mokre snove s Jelenom Karleušom''

Kompromitirajuće fotografije objavili su tamošnji mediji koji podsjećaju da je njezin otac Jevgenij prije nekoliko godina bio zabrinut za zdravlje svoje kćeri koja je imala problema s narkoticima. Golišavim fotografijama Alesya se često hvali i na društvenim mrežama, no one su mnogo primjerenije od onih koje su sada isplivale u javnost.

Sporne fotografije možete vidjeti OVDJE.