Tako neudobno

Je li kostim mogao biti uži?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexandra Burke britanska je pjevačica koji voli pratiti trendove. No ovaj put je mogla i preskočiti crni lateks triko...

Mnoge pjevačice za svoje nastupe biraju seksi trikoe koji im omogućavaju nesmetano kretanje i plesanje, no taj mali odjevni predmet za svakoga.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kraće nije moglo! S Majina dekoltea nije lako skinuti pogled, a pažnju kradu i vrckavi detalji!

Mlada britanska pjevačica Aleksandra Burke ima glas koji joj je omogućio pobjedu na talent showu, a ni njezinu liniju nije lako ignorirati.

Posebno kada odabere minijaturan triko od crnog lateksa koji joj je izgleda premali. 25-godišnjakinja je nastupala u klubu te predstavila svoj novi singl 'New Rules', no svi su pričali o njezinoj modnoj katastrofi.

>Talent i obline: Paket koji je nemoguće ignorirati!

I dok se Aleksandra pokušava probiti na američko tržište, možda bi mogla razmisliti o promjeni stilista. Alexandra je na X Factoru pobijedila 2011., a njezin prvi singl obrada Cohenove 'Hallelujah' oborila je europski rekord u prodaji u prva 24 sata (105 tisuća primjeraka).

Njezin prvi album zove se 'Overcome', a Burke sada priprema nove singlove. Bilo bi šteta da lijepa djevojka bude na listi 'loše odjevenih', posebno kada se toliko trudi.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene