Poznati folker poznat je po nagloj naravi, no dosad se na njegovoj meti nikad nisu našle žene. Najavio je press-konferenciju na kojoj će otkriti sve o bivšoj supruzi.


Ovih dana cijela Srbija, ali i ostatak regije, prati skandal koji se događa s turbofolk pjevačem Acom Lukasom i njegovom bivšom suprugom Sonjom Vuksanović. Naime, Sonja je Acu proteklog vikenda optužila za fizičko nasilje. Prijavila ga je policiji, a prije toga završila na hitnoj. Sonja tvrdi da je pjevač došao u njihov stan, udario je šakom u glavu te u nogu.

Vezani članci Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Pogledajte svadbu desetljeća: Nikad viđene snimke Severinina vjenčanja napokon u javnosti Slika nije dostupna Priveden slavni pjevač! Istukao fotoreportera motikom?

Nakon toga se pokupio i otišao u Švicarsku, gdje je imao nastup. Po povratku je Lukas otišao na saslušanje u policiju, gdje mu je određen pritvor, piše Kurir. U međuvremenu je iz pritvora pušten, a određena mu je mjera zabrane pristupa Sonji, ali i tri godine uvjetno. Aca se branio da mu je Sonja bacila šalicu u glavu, a on se samo branio. Potom je objavio i status na društvenim mrežama, u kojem joj je zaprijetio da će joj uzeti kćerkicu i svima otkriti kakva je zapravo.

Njihov brak nedavno se raspao, Aca je kratko imao aferu s jednom djevojkom, dok je Sonja bila na meti tabloida zbog navodne nevjere. Pričalo se da je supruga prevarila s košarkašom Markom Jarićem. Stoga joj je Lukas u statusu napisao da je ona loš pokušaj Adriane Lime. "Pokondirena tikvo, loš pokušaj Adriane Lime! Od Adriane Lime imaš jedino lim umjesto mozga! Sramoto!" poručio je Sonji Aca između ostalog, a potom obrisao status. Inače je Aca poznat po nagloj naravi, samo što se nikad dosad nije na meti našla žena. Najčešće je bijesan na novinare i fotografe.