Članovi žirija nisu znali kako reagirati! Simon Cowell nije mogao prestati sa smijanjem, a Heidi Klum bila je malo zgrožena.


Ono što su doživjeli članovi žirija američkog Supertalenta, viđa se zaista rijetko. Naime, pred njih je stigao 82-godišnji umirovljenik John Hetlinger. Pričao je o svom poslu inženjera te otkrio da će kao svoj talent predstaviti pjevanje.

Vezani članci Frano Ridjan Frano Ridjan bez dlake na jeziku: "To bi trebalo pod imenom i prezimenom pa da vidimo" Susan Boyle (Foto: Profimedia) Ova je žena prije devet godina svojim talentom oduševila svijet. Vratila se, evo kako danas izgleda

Žiri nije znao što očekivati, ali ovo sigurno nisu! Simpatični djedica izveo je obradu hard rock singla, a publika je podivljala. Svi su se rasplesali, Simon Cowell se gušio od smijeha, a potom mu se Howie i ustao kako bi zapljeskao.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!