mali trbuščić

7 mjeseci trudna: Je li ona najseksi trudnica ikad?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna Coco, supruga glumca i repera Ice T-a, nosi njihovo prvo dijete. A da ne znamo da je trudna, bilo bi gotovo nemoguće isto zamijetiti na prvu.

Uvijek je bila drugačija, a Coco se ni u trudnoći ne odriče seksepila. Teško je i povjerovati da je čak 7 mjeseci trudna kada nosi tako uske i seksi haljine!

Pogledaj i ovo showbuzz mama coco Trudna već 6 mjeseci: 'Gdje je moj trbuščić? Sve je otišlo u grudi'

Coco je na svojem Instagramu objavila u sliku s ultrazvuka svoje nerođene kćeri Chanel. Termin joj je u prosincu, a trbuščić joj je malen i prilično spušten, pa i dalje nosi dekoltirane haljine i seksi potpetice.

Coco trudna već 6 mjeseci: 'Gdje je moj trbuščić? Sve je otišlo u grudi'

 

I can't wait to meet #ChanelNicole !!!! I can just stare at her for hours. These 3D ultrasound pics were just taken at #27weeks . The left pic looks like daddy and the right pic u can see my features. Its so crazy how a full healthy baby is inside me right now when I'm still small myself. I'm really enjoying every step of pregnancy. I'm gonna go again at #33weeks to get more defined pics of her.. I just can't get enough of her!!! Thanks to @3D4Dultrasounds for making this such a cool experience

A photo posted by Coco (@coco) on

'Gotovo je ludo što je moj trbuh još tako mali, a zdrava beba raste u meni', kaže Coco koja vodi i svoj trudnički dnevnik te odgovara svim kritičarima koji i dalje misle kako njezino dijete nosi surogat majka.

 

Last night pic! Supporting the launch of a friends book. Had fun listening to old school R&B music ( #26weeks

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene