Godine su za nju stale

30 godina nakon - Potpuno ista!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Išla je dvaput na operaciju grudi, no izgleda kako je majka velike obitelji imala zahvate i na licu.

Prema fotografiji staroj 30 godina može se naslutiti kako je Kris Jenner imala više zahvata na licu jer godine na njemu nisu ostavile nimalo traga. Na fotografiji se vide Kris, njezina kći Kourtney te rođakinja Cici Bussey koja je fotografiju i postavila na Twitter.

Iako pomalo u smiješnom izdanju, kakav je doduše bio stajling 80-ih godina prošlog stoljeća, Kris je ipak prepoznatljiva i to prvenstveno po crtama lica koje se nimalo nisu promijenile.

Pogledaj i ovo showbuzz Sada je Caithlyn Promjena spola razlog razvoda? Bruce bio zapostavljen i nesretan

>> 'Mama ima problema s alkoholom'

Kris danas ima 57 godina i uskoro će po treći put postati baka. Ima već dvoje unačadi od 32-godišnje Kourtney, a uskoro će bebu roditi i Kim Kardashian, njezina druga kći. Khloe još nema djece, kao ni Rob, njezin jedini sin. Ostale dvije kćerke - Kendall i Kylie još uvijek su slobodne, ali i premlade za udaju i djecu.

Kris se sa 22 godine udala za odvjetnika Roberta Kardashiana s kojim je dobila četvero djece. Robert je bio odvjetnik O.J.Simpsona, a Kris najbolja prijateljica O.J.-jeve supruge Nicole.

Razveli su se 1991. godine, samo mjesec dana prije no što se Kris udala za svog drugog supruga Brucea Jennera, osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1976. godine u desetoboju.

U braku s Bruceom je rodila Kendall i Kylie te postala pomajka njegovih četvero djece. Nakon svega ovog, nije ni čudo da se Kris s vremena na vrijeme odluči pomladiti kirurškim putem. I, naravno, sama odluči što će priznati medijima, a što ne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene