Podrška sa svih strana

'Ovo me baš dirnulo! Hvala Vam!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se čini kako borba Anđe Marić za skrbništvo nad svojim sinom traje već dugo, ona je u jednu ruku tek počela.

Nakon trogodišnje parnične trakavice na slovenskom sudu donijeta je nepravomoćna presuda kojom se 9-godišnji sin daje na skrbništvo ocu, Primožu Dolenčaru, s kojim je Anđa bila 7 godina u braku. I to unatoč želji sina da živi s majkom, kao i unatoč njegovim suzama.

Javnost je prepoznala Anđinu agoniju pa je na Facebooku osnovana grupa pod nazivom 'Podrška Anđi Marić da dobije skrbništvo nad svojim sinom Gašperom' koja ima više od 7,5 tisuća lajkova, a fotografija Anđe sa sinom prikupila ih je gotovo 22 tisuća. Ima gotovo 600 komentara.

Pogledaj i ovo showbuzz U lošim odnosima s bivšim Anđa Marić na sudu zbog skrbništva nad sinom!

'Ovo me baš dirnulo! Hvala Vam!!!', napisala je Anđa na svojoj Facebook stranici.

>> 'To je bio šok, Gašpijeve suze sasvim su me slomile'

'Po nepravomoćnoj presudi, na koju ću se ja, naravno žaliti, izgubila sam skrbništvo nad svojim 9-godišnjim Gašperom. Sud ga je dodijelio ocu i dopustio mi da dijete ubuduće viđam svaki drugi vikend, a velikodušno su mi dali da Gašpi bude kod mene jednom tjedno na par sati. U toj presudi, koju je slovenski sud napisao na 33 stranice, nisu objasnili zašto su donijeli tako nepravednu odluku. Tamo piše da sam ja jedna ok ženskica i dobra majka, ali da, eto, moje dijete treba dodijeliti na skrbništvo ocu. Pa ja sad vas pitam, kakav je to sud? I koji su to suci koji su odlučili oteti dijete koje sam rodila, dojila ga punih godinu i po dana, koje volim, koje odgajam', izjavila je Anđa nakon presude koja ju je duboko potresla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene