Skandal u Srbiji

16-godišnjakinja odgovorila stricu: 'Pa što ako sam trudna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Klupko obiteljske drame srpske bodybuilderice Ljube, koja trenutno sudjeluje u jednom srpskom reality showu, polako se odmotava.

Nakon što je Kurir pisao da je Aleksandar Čabarkapa, dečko bodybuilderice Ljube Pantović, napravio dijete njezinoj 16-godišnjoj kćerki dok joj je mama u showu, stric djevojčice Srba Subotić tvrdi kako je to istina. Štoviše, njezino priznanje je čak i snimio!

Pogledaj i ovo showbuzz Prosudite sami... Fotke kao dokaz: Više nije trudna!

'Pa što ako sam trudna', bio je jedan od njezinih komentara. (Transkript priznanja donosi Kurir)

>> Skandal na pomolu: Dok je ona u realityju, dečko napravio dijete njezinoj kćeri!

Srba je izjavio kako je zabrinut za djevojčicu no svjestan je kako jedino Ljuba, koja zbog izolacije u showu još uvijek ne zna što se događa u vanjskom svijetu, jedina može riješiti ovu situaciju.

'Kad je Ljuba otišla u reality, tu večer sam čuo čudne zvukove u dijelu naše obiteljske kuće u kojem živi djevojčica. Kod nje je bio Aleksandar i djelovalo mi je kao da imaju seks. On se nakon toga hvalio kako je ona u drugom stanju, a supruga mu čeka četvrto dijete. Predložio sam joj da napravi ultrazvuk', izjavio je Srba, brat oca 16-godišnje djevojčice koji se trenutno nalazi u zatvoru.

Prema njegovim riječima, djevojčica je odbila odlazak na ultrazvuk, a zbog brige za nju navodno mu je prijetio Aleksandar koji unatoč tome što sa suprugom čeka četvrto dijete, javno živi sa Ljubom koja je trenutno u reality showu te je sad napravio dijete i njezinoj maloljetnoj kćerki.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene