Kim se uspaničila

15 timova i 3 helikoptera okupiralo vilu nakon dojave o pucnjavi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada se pred vašom kućom okupi prava mala vojka, normalno je da ćete doživjeti pravi šok!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz teška situacija Novi problemi za Severinu: Dobila kaznenu prijavu, a i policija je svratila kod pjevačice

Tako je bilo i Kim Kardashian kada je čula da je čak 15 timova profesionalaca okupiralo kalifornijsku volu, a tri helikoptera su kružila oko područja. Kim je panično Tweetala nakon što je dobila dojavu kako se dogodila pucnjava u obiteljskoj kući Kardashiana. Buduća mama trenutno je poslovno na Obali Bjelokosti, pa se uznemirila kada je čula vijest.

Njezine mlađe sestre Kendall i Kylie manje su dramatizirale, kao i njezin očuh Bruce Jenner koji se i slikao sa specijalcima a sliku je objavio na Instagramu. Kasnije ju je nazvala mama Kris i rekla joj kako je sve to bila samo šala. Netko je lažno dojavio policiji u Los Angelesu da se dogodila pucnjava pa su policajci izašli na teren. 'Te šale nisu uopće smiješne! Ljude mogu uhititi zbog toga! Nadam se da će pronaći odgovornog. To je opasno!', panično je napisala Kim na Twitteru.

>> 'Zapravo udana sam skoro dvije godine, ne samo 72 dana'

'Moji susjedi i službeno misle da sam luda', napisala je Kylie, a Kendall je dodala: 'Naše cijelo susjedstvo misli da smo ludi.' 'Obožavam kada se osam policajaca pojavi na kućnim vratima i još je deset službenih automobila u dvorištu. Samo još jedan običan petak u kući Jenner', dodala je Kendall.

Policija je upala na dojavu o pucnjavi, no nikakve pucnjave na sreću nije bilo. Slično se dogodilo samo dan prije na imanju Toma Cruisea. Nedavno je i 12-godišnjak bio uhićen jer je bio povezan sa sličnim dojavama kada je policija upala u kuću Ashtona Kutchera i Justina Biebera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene