Istinita je to priča koja je pretočena na film. Trebalo je sve to preživjeti...


Film 13 sati: Benghazijevi tajni vojnici snimljen je po istinitoj priči o terorističkom napadu na američki konzulat u Libiji, koji se dogodio 11. rujna 2012. - točno 11 godina nakon strašnog terorističkog napada na World Trade Center, pri kojemu je život izgubilo šestero sigurnosnih službenika, uključujući američkog ambasadora Cristophera Stevensa.

Ljubav Srpkinje i Hrvata: 'Još uvijek ima tenzija, odlučili smo to popeglati filmom'

Vezani članci Slika nije dostupna Nikad objavljena snimka: Eksploziv nije uzrok rušenju 'blizanaca' Slika nije dostupna Kronologija zločina: 102 minute užasa koje su promijenile svijet

Iznimni redatelj Michael Bay, koji se u povijesnoj tematici dokazao sjajnom, Oscarom nagrađenom akcijskom dramom Pearl Harbor, na velika platna ponovo donosi osjećaje i zbivanja iz stvarne povijesti. Ova istinita priča inspirirala je jednog od najprodavanijih svjetskih autora Mitchella Zuckoffa da o svemu napiše knjigu, a prema kojoj je nastao scenarij za film.

Što se zapravo dogodilo u 13 sati tog šokantnog napada?

Što se dogodilo sa šest muškaraca koji su djelovali potpuno nesebično i hrabro, riskirajući svoje živote kako bi spriječili još veću tragediju? Odgovore će otkriti ovaj akcijski triler koji govori o hrabrosti i požrtvovnosti

13 sati: Benghazijevi tajni vojnici u glavnim nam ulogama donosi glumce Pabla Schreibera, Johna Krasinskog, Tobyja Stephensa, dok režiju filma potpisuje Chuck Hogan. Pogledajte i trailer filma koji u kina dolazi sljedeće godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook