Vrtoglavi honorari i ove su godine u prvom planu kada je riječ o najluđoj noći u godini.


Iako glazbenici nikad neće pričati o honorarima, kao i svake godine, i ove se raspravlja koliko će pojedinci strpati u džep. Prema pisanju srbijanskih medija, više desetina tisuća eura mnogi će spremiti na svoje račune.

DJEČAK IH JE NAJPRIJE PREVARIO – A onda oduševio!

Vezani članci The Magic Tour (Foto: PR) Severina predstavila ekipu s kojom će napraviti najveći koncertni spektakl godine Milan Popović (Foto: Dnevnik.hr) Milan Popović uzvratio udarac: "Cijeli incident je insceniran, a policiju je zvala škola zbog ponašanja Igora Kojića!"

Ipak, šuška se kako će Zdravko Čolić, za nastup u Budvi uzeti nevjerojatnih 100 000 eura. Iznos od kojeg se nama zavrtilo u glavi pišući ovaj tekst.

Jedni su slavni, a za druge se ne zna - upoznajte braću i sestre u sjeni!

Toni Cetinski navodno je od budvanskih hotelijera tražio 60 tisuća eura, dok je Severina, prema pisanju srbijanskih kolega, svoju dubrovačku gažu odlučila naplatiti deset tisuća eura manje od kuma Tonija.

Kakav ples! A tek joj je 12 godina!

U Budvi će nastupati i Colonia, ali iznos koji su tražili još nije procurio u javnost. Kao ni onaj Gorana Bregovića u Rumunjskoj te Željka Joksimovića i Harija Varešanovića u Podgorici. Ipak, nema sumnje da se i od tih iznosa zavrti u glavi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook