Prošlo je 10 godina od nezapamćenog skandala koji se dogodio tijekom izbora za srpsku pjesmu za pjesmu Europe.


2006. godina spada među one koje se mnogi ne žele sjećati, posebno kandidati koji su se te večeri borili za odlazak na Eurosong. Članovi žirija Crne Gore i Srbije imali su potpuno različite ideje o tome tko ih treba predstavljati te godine na Eurosongu. Ipak, nitko nije mogao očekivati da će se stvari naš toliko izmaći kontroli.

Vezani članci Hurricane Srbija na Eurosong šalje prošlogodišnje pobjednice, atraktivne djevojke koje nazivaju glazbenom senzacijom Lorenzo Gentile - 2 Je li u Petrinji bilo krađe humanitarne pomoći? Talijan tvrdi: "Paketa nije bilo. Optužili su me da smo poslali popišanu robu." U općini mu dobacuju: "Mafijo"

Bilo je očito kako su članovi crnogorskog dijela žirija odučili bojkotirati srpski bend Flamingosi koji je s Luisom izveo pjesmu 'Ludi letnji ples' koja je bila apsolutni favorit kako gledatelja, tako i posjetitelja u dvorani. Jasno, žiri Crne gore najveći broj bodova uporno je davao svom predstavniku, tada potpuno nepoznatom boy bendu 'No Name'. Te godine članovi žirija izlazili su na pozornicu i čitali svoje glasove. U dvorani je nastala neopisiva pomutnja. Nezadovoljna publika cijelo je vrijeme glasno negodovala, a kada je proglašeno da je pobjednik grupa 'No Name' nastao je pravi pakao.

Iako su dečki trebali još jednom izvesti pobjedničku pjesmu, to im nije pošlo za rukom jer ih je publika doslovno istjerala sa pozornice i tražila da im pjevaju Flamingosi i Luis. S obzirom da je vrlo teško opisati ovu nelagodnu situaciju, najbolje da pogledate sami kako je to izgledalo.