Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj i prijatelji princeze Diane rade veliki pritisak na televizijsku kuću Channel 4 da odustane od emitiranja novog dokumentarca koji razotkriva intimni odnos princeze i njezin seksualni život sa princem Charlesom.


Dokumentarni film koji donosi nove detalje o burnom životu princeze Diane trebao bi biti emitiran povodom 20. godišnjice njezine smrti koja se obilježava 31. kolovoza. Između ostalog, u dokumentarcu će biti i snimke koje je napravio njezin savjetnik za komunikaciju Peter Settlen, a koje javnost do sada nikada nije imala prilike vidjeti ni čuti.

Na njima Diana iznosi detalje o seksualnom životu i govori kako joj je suprug rekao da je njegovo pravo da ima ljubavnicu i da ne želi biti jedini princ od Walesa koji nikad nije imao ljubavnicu.

Vezani članci Kristen Stewart Nove fotografije glumice u ulozi princeze Diane: Mnogi su strepili kako će to odraditi, ali sličnost je očita! Princeza Diana Princeza Diana na poseban je način iznenadila Charlesa, ali dok su svi bili oduševljeni, njemu se to nije svidjelo

Rekla je i da su ona i Charles imali seksualni odnos jednom u tri tjedna, no da je i to potpuno prestalo nakon što je rođen princ Harry 1984. godine. Princeza je priznala da je utjehu pronašla sa svojim tjelohraniteljem Barryjem Mannakeom, koji je bio oženjen, no u kojeg se jako zaljubila. Nakon što je poginuo u prometnoj nesreći 1987., opisala ga je kao "najveću ljubav svoga života".

Kada se morala suočiti s činjenicom da je njezin suprug u vezi s Camillom Parker-Bowles, savjet je odlučila potražiti i kod same kraljice Elizabete.

"Upitala sam ju: 'Što da radim?' Ona mi je odgovorila: 'Charles je beznadan slučaj.' Eto, to je bila njezina pomoć", rekla je Diana.

Peter Settelen pomagao je princezi oko javnih nastupa od 1992. do 1993. godine. Snimke je predao Channelu 4, svjestan da će duboko uznemiriti njezinu obitelj, osobito prinčeve Williama i Henrija. Kraljevska obitelj navodno je užasnuta mogućnošću da snimka bude objavljena u britanskoj javnosti, iako je objavljena u Americi prije 13 godina. Dijanin Brat Earl Spencer također ih je zamolio da ne puštaju snimke u eter.

S Channela 4 poručili su da su pomno pregledali materijale i sve aspekte koje njihovo objavljivanje donosi, ali smatraju kako je riječ o jedinstvenom portretu princeze Dijane koja je željela biti glas javnosti, ali i ispričati svoju priču, što je kulminiralo njezinim poznatim intervjuom za Panoramu kada je progovorila o Charlesu i Camilli, piše Independent.