Uslijed velike tragedije, 20 godina skrivana tajna izlazi na vidjelo.


Nova TV 23. siječnja premijerno donosi novu dramsku seriju iz turske produkcije koja vjerno dočarava sve strahove, napore i iskušenja čovjeka koji se zbog odluka i poteza iz prošlosti našao između svoja dva sina, dvije kćeri i dvije žene.

Vezani članci Tarik Filipović - 5 Uskoro nova urnebesno smiješna serija na Novoj TV, jedna od glavnih zvijezda bit će Tarik Filipović! Slika nije dostupna Bogataš upleten u ljubavni trokut!

Jedan pogrešan korak razotkrit će dvostruki život. Otac rastrgan između dvije obitelji morat će priznati istinu, jer u rukama nepriznatog sina leži život onog drugog. Što obitelj čini obitelji? Ljubav? Odanost? Požrtvovnost? Pitanja su to s kojima se bori glavni junak susrećući se sa sudbinom licem u lice.

Kao poznati poslovni čovjek, Kemal Ipekči živi život na kojemu bi mu svi pozavidjeli sa svojom ženom Suzan i djecom Mertom i Čiček, koje jako voli. Incident koji zadesi njegova sina Merta dovodi do otkrića da Kemal Ipekči ima još jednu obitelj u Adani za koju nitko ne zna.

Njegova mladenačka ljubav Nilgun i njezini blizanci Kader i Hasret živjeli su u Adani daleko od pogleda. Kemal je do toga trenutka morao voditi dvostruki život. No kad istina izađe na vidjelo, Kemal će se morati suočiti s neočekivanim problemima kako bi mogao zaštititi svoju neprežaljenu ljubav i djecu.

Nove epizode pogledajte već sada na OYO.