omiljen duo

Pogledajte kako 20 godina od ''Xene - princeze ratnice'' izgledaju junakinje ove kultne serije, ekipa se opet našla na setu!

Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Lucy Lawless (Foto: Getty Images) Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Lucy Lawless (Foto: Getty Images) Lucy Lawless (Foto: Getty Images) +0 Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Galerija

Lucy Lawless i Renee O'Connor osvojile su gledatelje u kultnoj seriji "Xena - princeza ratnica" koja se emitirala od 1995. do 2001.

Zvijezde serije "Xena - princeza ratnica" Lucy Lawless (53) i Renee O'Connor (50) nakon dugo vremena su se našle ponovno skupa na setu. 

Kako piše Daily Mail, Renee se pridružila Lucy, koja igra umirovljenu detektivku Alexu Crowe, u drugoj sezoni kriminalističke drame "My Life is Murder". 

O'Connor je ispričala da se odmah osjećala kao kod kuće kad se nakon toliko godina pojavila na istom setu kao njezina kolegica. 

"Bilo je tako šarmantno i lijepo. I tako sam se osjećala do kraja", rekla je glumica za Entertainment Weekly

Lijepom viješću se pohvalila i na Instagramu što je razveselilo mnoge. "Koja poslastica!", "Ovo je jako divna vijest!", "Jako sam sretna što vidim ovo", "Xena i Gabrielle zauvijek", "Izgledate divno skupa", komentirali su. Usto su primijetili da se glumice baš i nisu puno promijenile od dana najveće slave. 

Fotografiju pogledajte ovdje. 

Inače, Renee i Lucy su osvojila srca gledatelja diljem svijeta u seriji "Xena - princeza ratnica" koja se emitirala od 1995. do 2001. Svojedobno je O'Connor rekla da su ona i Lawless ostale dobre prijateljice nakon završetka snimanja. 

"Osjećam se jako povezano s njom. Ona mi je poput sestre", istaknula je. Glumice su se zajedno pojavile i u filmu iz 2009. "Bitch Slap" u kojem su tumačile časne sestre, a nije postigao uspjeh i kritike su bile loše. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Višnjić - 3 +0 Goran Višnjić Celebrity Višnjić u Sinj stigao sa starijim sinom kojeg ovo ljeto svugdje vodi sa sobom, očito je i što je naslijedio od tate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene