53 su joj godine

Prošlo je skoro 20 godina od uloge u ''Zvjezdanim stazama'', a kako danas izgleda Sedma od Devet?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeri Ryan se proslavila u hit-seriji "Zvjezdane staze: Voyager" glumeći Sedmu od Devet, a tu ulogu reprizira u novoj seriji "Zvjezdane staze: Picard".

Jeri Ryan se proslavila ulogom Sedme od devet u hit-seriji "Zvjezdane staze: Voyager", a iako je od zadnje epizode prošlo skoro 20 godina nije se puno promijenila. 

Poznata glumica je u ponedjeljak proslavila 53. rođendan i sa svojom 12-godišnjom kćeri Gisele Lynn pozirala je u potpuno prirodnom izdanju. "Hvala svima za slatke rođendanske želje! Osjećam ljubav", napisala je Jeri pokraj fotografije na kojoj grli kćer Gisele koja drži tortu. 

Prema natpisu na torti čini se da ju je glumičina kći sama ispekla. Mnogi pratitelji su čestitali Jeri u komentarima i istaknuli da su njezini veliki obožavatelji. 

Inače, serija "Zvjezdane staze: Voyager" se emitirala od 1995. do 2001., a Jeri je u njoj bila od 1997. i utjelovila je jednu od glavnih uloga. Glumica je oživjela svoj lik Sedme od Devet u seriji "Zvjezdane staze: Picard" koja se emitira od 2020. i osim nje u njoj glumi i Patrick Stewart. Jeri je poznata i po kriminalističkoj drami "Tijelo je dokaz" koja se prikazivala na Novoj TV. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeri Ryan (@jerilryan)

Glumica je od 2007. u braku s kuharom Christopherom Emeom s kojim je dobila kćer Gisele. Jeri iza sebe ima i jedan razvod s bankarom Jackom Ryanom (61) s kojim ima sina Alexa (26), a zadržala je svoje prezime i nije vratila djevojačko Zimmerman. Zanimljivo je da je glumica dobila ime Jeri jer je njezin otac žarko želio sina. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene