Jeri Ryan se proslavila u hit-seriji "Zvjezdane staze: Voyager" glumeći Sedmu od Devet, a tu ulogu reprizira u novoj seriji "Zvjezdane staze: Picard".

Galerija


Jeri Ryan se proslavila ulogom Sedme od devet u hit-seriji "Zvjezdane staze: Voyager", a iako je od zadnje epizode prošlo skoro 20 godina nije se puno promijenila. 

Poznata glumica je u ponedjeljak proslavila 53. rođendan i sa svojom 12-godišnjom kćeri Gisele Lynn pozirala je u potpuno prirodnom izdanju. "Hvala svima za slatke rođendanske želje! Osjećam ljubav", napisala je Jeri pokraj fotografije na kojoj grli kćer Gisele koja drži tortu. 

Prema natpisu na torti čini se da ju je glumičina kći sama ispekla. Mnogi pratitelji su čestitali Jeri u komentarima i istaknuli da su njezini veliki obožavatelji. 

Inače, serija "Zvjezdane staze: Voyager" se emitirala od 1995. do 2001., a Jeri je u njoj bila od 1997. i utjelovila je jednu od glavnih uloga. Glumica je oživjela svoj lik Sedme od Devet u seriji "Zvjezdane staze: Picard" koja se emitira od 2020. i osim nje u njoj glumi i Patrick Stewart. Jeri je poznata i po kriminalističkoj drami "Tijelo je dokaz" koja se prikazivala na Novoj TV. 

Glumica je od 2007. u braku s kuharom Christopherom Emeom s kojim je dobila kćer Gisele. Jeri iza sebe ima i jedan razvod s bankarom Jackom Ryanom (61) s kojim ima sina Alexa (26), a zadržala je svoje prezime i nije vratila djevojačko Zimmerman. Zanimljivo je da je glumica dobila ime Jeri jer je njezin otac žarko želio sina. 

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Šuput pozirala u sobi koju je uredila za sina, pazila je na svaki detalj: "Spremni za tebe, ljubavi!"