Vratila se!

Višnja Pevec nakon dugo vremena zapjevala na pozornici, evo kako su je dočekali fanovi, njen Zdravko je sve i snimio!

Zdravko i Višnja Pevec, i Barbara Golja (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko i Višnja Pevec, i Barbara Golja (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko i Višnja Pevec, i Barbara Golja (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko i Višnja Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Višnja Pevec Povratak Pevecovih (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Povratak Pevecovih (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Višnja i Zdravko Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko i Višnja Pevec (Foto: Dnevnik.hr) +0 Višnja Pevec ima novi hit (Video: Dnevnik.hr) Galerija

Višnja Pevec zapjevala je na jednoj proslavi u Bjelovaru gdje se zabavljala sa svojim suprugom Zdravkom Pevecom.

Poduzetnica i pjevačica Višnja Pevec pobrinula se za dobru zabavu i zapjevala na jednoj proslavi održanoj u Bjelovaru, što su popratile i kamere portala bjelovar.info koje su se tamo našle, a čini se da se i dobro snašla iako ju dugo nismo vidjeli na pozornici.

Pogledaj i ovo Višnja Pevec ima novi hit (Video: Dnevnik.hr) Novi početak "Zvali su me crna višnja": Višnja Pevec vraća se na estradu, poslušajte njezin novi hit

Višnja je zapjevala uz bend Bolero, a u nekoliko je minuta otpjevala pjesme Hanke Paldum, YU grupe i Mladena Grdovića, a njezin suprug Zdravko Pevec sve je zabilježio mobitelom za uspomenu.

Višnja se na hrvatskoj estradi pojavila prije deset godina, objavivši duet sa Zvonom Bohemom "Ti si sve što meni treba", a 2018. godine vratila se nakon duže pauze s pjesmom "Crna Višnja".

"2008. sam imala zadnje snimanje i zadnji nastup, prije 10 godina. Nedostajalo mi je, ali ja prilazim gdje god se svira, gdje god čujem glazbu, uvijek prilazim glazbi“, izjavila je tada Višnja za In magazin.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić - 1 +0 In Magazin: Žanamari Perčić - 3 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene