Ovo je ona?!

Ovoj slatkici iz kultne tinejdžerske serije danas više nema ni traga, a zbog novog imidža mnogi je mijenjaju s Kardashiankom

Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Instagram) Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +0 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Galerija

Tori Spelling znatno se promijenila otkako je glumila u seriji "Beverly Hills, 90210", a zbog nove promjene izgleda našla se na meti kritika.

Glumica Tori Spelling (48) proslavila se ulogom slatkice Donne Martin u kultnoj tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills, 90210", no dani slave danas su daleko iza nje.

Pogledaj i ovo Tori Spelling (Foto: Profimedia) Što je tu istina? Ponosno pokazala novu liniju u bikiniju, a fanovi posumnjali da je bila na više estetskih zahvata

Osim što kasnije nije uspjela ostvariti nijednu značajniju ulogu, godinama je na meti kritika zbog pretjeranih estetskih zahvata kojima je potpuno promijenila svoj izgled, a nakon zadnjeg makeovera gotovo je neprepoznatljiva.

Paparazzi su je ovaj tjedan snimili tijekom šetnje Los Angelesom s njezinom frizerkom Laurom Ruggeti s kojom se modno uskladila u kombinezonu od trapera, a zbog raspuštene dugačke plave kose izgledale su kao blizanke.

Novim imidžem pohvalila se i na svojem Instagramu, a komentarima koje je dobila zasigurno se nije nadala.

"Ovo nije Tori Spelling", "Zašto izgledaš kao Kourtney Kardashian", "Tko je ovo?", pisali su joj pratitelji koji su je zbog frizure i stajlinga zamijenili za Kardashianku, a ni ovaj put je nisu poštedjeli kritika na račun njezina neprirodnog izgleda.

Tori zadnjih godina medijske stupce puni i svojim turbulentnim brakom s Deanom McDermottom, s kojim je u braku od 2006. godine i zajedno imaju petero djece, dvije kćeri i tri sina.

O njihovu razvodu prvi put se pričalo nakon što je McDermott 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" priznao da je bio nevjeran svojoj supruzi. Spelling je tada rekla da je njegova ispovijest uznemirila djecu koja su vidjela medijske napise na internetu, no uspjeli su izgladiti odnos i ostali su u braku.

Sada se ponovno šuška da su pred razvodom jer već dugo nisu viđeni zajedno, a Torini pratitelji su primijetili i da njezin suprug nedostaje na fotografijama koje dijeli na Instagramu posljednjih mjeseci, kao i da ona ne nosi vjenčani prsten.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tori Spelling (@torispelling)

Poznato je i da se supružnici dugo bore s financijskim problemima za što je Spelling rekla da je rezultat njihovih loših odluka, no o glasinama o razvodu i daje mudro šuti.

Inače, Tori se u prošlosti borila s ovisnošću o drogi i alkoholu, a dok je bila trudna s trećim djetetom autom se zabila u školu za što je krivila novinare.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Filipović (Foto: Instagram) Mirko Filipović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirko Filipović (Foto: Instagram) Celebrity Cro Cop pozirao s 18-godišnjim sinom koji je njegova slika i prilika, pratitelji mu poručili: "DNK test nije potreban"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Volkova (Foto: Instagram) Julia Volkova (Foto: Instagram) Julia Volkova (Foto: Instagram) Julia Volkova (Foto: Instagram) +0 Julia Volkova (Foto: Instagram) Nekad i sad Šokirale su svijet poljupcima pred kamerama, a 20 godina kasnije više uopće ne pričaju i izgledaju potpuno drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene