Tom Felton otkrio je detalje odnosa s Emmom Watson i ne krije koliko mu je i danas draga.

Galerija


Obožavatelji franšize Harryja Pottera dugo su se nadali romansi između danas 33-godišnjeg Toma Feltona i 31-godišnje Emme Watson, posebice nakon što su javno priznali da su se zaljubili tijekom snimanja prvih filmskih nastavaka o poznatom čarobnjaku.

Vezani članci Roger Lloyd Pack, Michael Gambon i Alan Rickman Živote zvijezda Harryja Pottera obilježile su brojne tragedije, ali i smrti čiji je uzrok u većini slučajeva bio isti Slika nije dostupna Možete li vjerovati da je prošlo već toliko godina!

Tom je igrao ulogu ozloglašenog Draca Malfoya, a Emma pametnu i mudru Hermionu Granger. Iako je od tih dana prošlo gotovo 20 godina, glumci su i danas u jako dobrim odnosima.

"Mi smo ono nešto, ako to ima smisla. Jako smo dugo bliski i obožavam ju. Mislim da je fantastična i nadam se da će mi uzvratiti kompliment", izjavio je Tom za Entertainment Online na otvaranju trgovine Harry Potter u New Yorku.

No kada su ga pitali postoji li među njima nešto više od dobrog prijateljstva, objasnio je kako tu nema romantike, već više nešto poput odnosa između Slytherina i Gryffindora. No koliko mu je stvarno draga, o tome svjedoči nježni način na koji govori o njoj.

Tom je u razgovoru spomenuo i ostale glumce poput Daniela Radcliffea i Ruperta Grinta te otkrio da je i s njim još uvijek u kontaktu i da se viđaju, a njihove zajedničke trenutke iz prošlosti i sadašnjosti dijeli na društvenim mrežama.

Tom je imao samo 14 godina kada je objavljen prvi film o Harryju Potteru, a od plavog žgoljavog dječaka ostalo je malo i glumac je svojim šarmom i izgledom stekao naklonosti brojnih obožavateljica. Njegove fotografije iz javnosti možda ponekad odaju dojam da se ne brine previše o svom imidžu, ali njegov pomalo boemski izgled sviđa se mnogima.

O njegovu se ljubavnom životu ne zna mnogo, a mediji su ga nekoliko puta upravo povezivali s Emmom. Međutim, oni nikada nisu htjeli otkriti detalje svog odnosa, osim da su danas jako dobri prijatelji.

Bez pardona je u bikiniju pokazala ono s čim se bori i većina žena, ali je dodatno potaknula i slatka šuškanja!

Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi