A bili su zakleti neprijatelji

Ona je bila slatka štreberica, on žgoljavi zlikovac, danas svojim izgledom baca u trans obožavateljice, ali i otkriva detalje o njihovoj romansi

Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Matthew Lewis i Tom Felton (Foto: Instagram) Tom Felton (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) Ekipa filma \ Ekipa filma \ Tom Felton (Foto: Getty Images) +0 Emma Watson (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Felton otkrio je detalje odnosa s Emmom Watson i ne krije koliko mu je i danas draga.

Obožavatelji franšize Harryja Pottera dugo su se nadali romansi između danas 33-godišnjeg Toma Feltona i 31-godišnje Emme Watson, posebice nakon što su javno priznali da su se zaljubili tijekom snimanja prvih filmskih nastavaka o poznatom čarobnjaku.

Pogledaj i ovo Tom Felton (Foto: Getty Images) mami uzdahe Rijetki bi danas prepoznali negativca iz priče o omiljenom čarobnjaku, nekoć žgoljavi dečko odrastao je i postao pravi šarmer

Tom je igrao ulogu ozloglašenog Draca Malfoya, a Emma pametnu i mudru Hermionu Granger. Iako je od tih dana prošlo gotovo 20 godina, glumci su i danas u jako dobrim odnosima.

"Mi smo ono nešto, ako to ima smisla. Jako smo dugo bliski i obožavam ju. Mislim da je fantastična i nadam se da će mi uzvratiti kompliment", izjavio je Tom za Entertainment Online na otvaranju trgovine Harry Potter u New Yorku.

No kada su ga pitali postoji li među njima nešto više od dobrog prijateljstva, objasnio je kako tu nema romantike, već više nešto poput odnosa između Slytherina i Gryffindora. No koliko mu je stvarno draga, o tome svjedoči nježni način na koji govori o njoj.

Tom je u razgovoru spomenuo i ostale glumce poput Daniela Radcliffea i Ruperta Grinta te otkrio da je i s njim još uvijek u kontaktu i da se viđaju, a njihove zajedničke trenutke iz prošlosti i sadašnjosti dijeli na društvenim mrežama.

Tom je imao samo 14 godina kada je objavljen prvi film o Harryju Potteru, a od plavog žgoljavog dječaka ostalo je malo i glumac je svojim šarmom i izgledom stekao naklonosti brojnih obožavateljica. Njegove fotografije iz javnosti možda ponekad odaju dojam da se ne brine previše o svom imidžu, ali njegov pomalo boemski izgled sviđa se mnogima.

O njegovu se ljubavnom životu ne zna mnogo, a mediji su ga nekoliko puta upravo povezivali s Emmom. Međutim, oni nikada nisu htjeli otkriti detalje svog odnosa, osim da su danas jako dobri prijatelji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene