Druga žena!

Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 2 In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 3 +0 San Remo Galerija

Tatjana Šojić bila je jedna od glavnih zvijezda Sarajevo Film Festivala gdje je izazvala veliku pažnju okupljenih uzvanika i fotografa.

Bosanskohercegovačka glumica i zvijezde serije "Lud, zbunjen, normalan" Tatjana Šojić prošetala je crvenim tepihom 28. Sarajevo Film Festivala, a omiljenu glumicu rijetko tko je uspio prepoznati na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Jasna Žalica - 3 bile su četiri Sjećate se svih kućnih pomoćnica obitelji Fazlinović? Evo gdje su danas i kako izgledaju!

Gledatelji Mariju pamte ko ulozi simpatične Marije, vlasnice kafića "San Remo" iz hit-serije, u kojoj je zaštitni znak bila crvena kosa. No danas ima potpuno drugačiji imidž i kratko ošišanu frizuru, prosjede boje. Za svečanu je prigodu odabrala bijelu elegantnu haljinu koja joj je pristajala kao salivena, a spremno je pozirala pred okupljenim fotografima. 

Uz Mariju je crvenim tepihom prošetala i glumica Jasna Đuričić iz filma "Quo vadis, Aida", a njihovo pojavljivanje bilo je popraćeno ovacijama i s velikim zanimanjem okupljenih.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 2 +13 Vlaho Arbulić - 1 inMagazin Jedan od najseksi Hrvata pronašao mir u seoskom životu, a evo kako to prihvaćaju lijepa supruga i kćerkica: "Meni je srce puno"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon i supruga Luciana Barroso - 4 Matt Damon i supruga Luciana Barroso - 3 Matt Damon i supruga Luciana Barroso - 1 Matt Damon i supruga Luciana Barroso - 24 +28 Matt Damon i supruga Luciana Barroso - 23 Celebrity Holivudski ljepotan suprugu je upoznao na urnebesan način, a oboje su s godinama sve zgodniji i samo se još više vole!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene