Jedva hodala sama!

Rijetki izlazak nekadašnje seks-bombe ostao je u sjeni njezina izgleda, tužnom i ispijenom pojavom sve je zabrinula

Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Instagram) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (FOTO: Profimedia) +0 Tara Reid (Foto: Profimedia) Galerija

Tara Reid snimljena je u društvu dečka Nathana Montpetita-Howara, a svojim je izgledom ponovno mnoge zabrinula.

Američka glumica Tara Reid u posljednje se vrijeme ne pojavljuje u javnosti, pa je posljednjim izlaskom prvo iznenadila, a onda i ponovno zabrinula svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

46-godišnja Tara uhvaćena je u društvu 37-godišnjeg dečka Nathana Montpetita-Howara na ulicama Los Angelesa, s kojim se otputila na romantičnu večeru. No izlazak im je ostao u sjeni Tarina zabrinjavajućeg izgleda, a ispijenu i mršavu dečko ju je čak morao u jednom trenutku i pridržavati. Naime, Tara je nedavno sve putem društvenih mreža uvjeravala da je dobro, ali najnovije fotografije i ne svjedoče tome. 

Taru mnogi pamte kao zanosnu Vicky iz kultne komedije "Američka Pita", a od bujnih atributa koji su joj donijeli titulu seks-bombe danas je malo toga ostalo i često je na meti kritika zbog svojeg ispijenog izgleda.

Posljednjih godina interes javnosti izaziva i estetskim korekcijama jer je navodno operirala lice te redovito ide na tretmane botoksom. Pričalo se puno i o njezinoj ovisnosti, a svojevremeno je slovila i kao jedna od najvećih holivudskih partijanerica, družila se sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardashian te je vodila i buran ljubavni život, što je očito ostavilo posljedice.

Posljednjih je godina glumu zanemarila u potpunosti i bavi se produciranjem, no natuknula je kako bi se mogla pojaviti u novom nastavku Američke pite, iako to zasad nije potvrđeno.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) +2 Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Celebrity Poslije zabrinjavajućih fotki zvijezde "Prijatelja" doznala se tajna koju je skrivao više godinu dana, teško mu je to palo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene