Jesu li se promijenili?

Sonja Kovač dugo je skrivala dečka, a sada je prvi put pokazala kako su izgledali na početku veze prije 10 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač je već 10 godina u vezi s Goranom Mandićem, kojeg je ispočetka skrivala od javnosti, a povodom okrugle godišnjice objavila je njihove stare i dosad neviđene fotografije.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač (37) u zadnje vrijeme sve češće na Instagramu objavljuje fotografije s dečkom Goranom Mandićem, kojeg je dugo skrivala od javnosti.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Baš maštovito! Sonja Kovač preslatkim videom otkrila spol bebe koju čeka sa zaručnikom Goranom: "Plakala sam još tri dana nakon ovoga!"

Zajedno su od 2012. godine i uskoro slave okruglu, 10. godišnjicu veze, a tim je povodom Sonja podijelila neke njihove dosad neviđene fotke.

"Uskoro desetljeće s tobom! Idući tjedan slavimo velikih 10 godina!" napisala je u opisu galerije u kojoj je, među ostalim, pokazala i kako su ona i Goran izgledali na samom početku svoje veze, a otkrila je i da će godišnjicu proslaviti putovanjem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Preslatko", "Predivne fotke", "Divan par", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod objave.

Fotku iz 2014. godina Sonja je podijelila i u svojim pričama na Instagramu uz komentar: "Koje smo bebe bili", a tamo se pohvalila i kako slave prvu godišnjicu useljenja u stan koji su zajedno kupili u Zagrebu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Instagram) Boje Ukrajine - 1 Boje Ukrajine - 2 Boje Ukrajine - 3 +1 Boje Ukrajine - 4 Celebrity Victoria Beckham objavila fotografiju iz Vukovara koja je s razlogom postala viralna, evo koja je priča iza svega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene