Ma godine su samo broj!

Ona je glumačka diva, ima 86 godina, ali i dalje najradije bezbrižno uživa ispijajući koktele za ručak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shirley MacLaine danas ima 86 godina i jedna od omiljenih aktivnosti joj je ispijanje omiljenih koktela na terasama restorana uz plažu.

Legendarna holivudska glumica Shirley MacLaine možda ima 86 godina, ali ona zna da su godine samo broj i ne spriječavaju ju je da uživa u omiljenom martiniju uz ručak u jednom od restorana u Malibuu gdje su je uhvatili paparazzi.

Shirley je uživala pijuckajući piće koje kao i ona sama odiše glamurom starog Hollywooda dok je razgovarala sa svojim asistentom u restoranu na plaži, i to samo nekoliko tjedana nakon što je Los Angeles ponovno otvorio vrata ugostiteljskih objekata na otvorenom. Glumica je to čini se jedva dočekala i iskoristila sunčani dan na za nju najbolji mogući način.

Shirley se za svoje visoke godine dobro drži i aktivna je, a u studenom prošle godine je otkrila da svoju dugovječnost duguje disciplini koja je proizašla sa satova baleta koje je pohađala kao djevojčica.

"Govorim ljudima da nisam nikakva diva, to je istina. Moram se vratiti u prošlost i reći da sve što danas jesam proizlazi sa satova baleta koje sam pohađala. Moram se vratiti u ta davna vremena u kojima su težak i pošten rad, s dozom umjetnosti bili sve. Ostala sam u tom poslu i nikada nisam razmišljala da prestanem jer sam si željala sama plaćati avionske karte za putovanja", izjavila je u intervjuu za Variety.

Kratku iznenadnu pauzu Shirley je na Broadwayu uzela 1954. godine, a onda se vratila u filmu "The Trouble with Harry" tijekom čijeg se snimanja povezala s redateljem Alfredom Hitchcockom i od tada nije prestala glumiti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +4 Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) +2 Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Nekad i sad Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene