Nije ju ni lako prepoznati

Bila je velika zvijezda 90-ih i s kultnim je bendom nizala hit za hitom, a danas ju rijetko viđamo u javnosti

Sharleen Spiteri Sharleen Spiteri Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sharleen Spiteri - 2 Sharleen Spiteri - 1 Sharleen Spiteri - 3 Sharleen Spiteri Sharleen Spiteri - 2 Sharleen Spiteri Sharleen Spiteri - 4 Sharleen Spiteri - 4 Sharleen Spiteri - 3 Sharleen Spiteri - 2 +4 Sharleen Spiteri - 1 Galerija

Sharleen Spiteri, poznata i kao pjevačica kultnog benda Texas, nakon dugo vremena snimljena je u javnosti, a na prvi ju pogled nije lako prepoznati.

Pjevačica popularnog benda "Texas" Sharleen Spiteri nakon dugo vremena viđena je u javnosti i to u jednom londonskom pubu, dok joj je društvo pravio kolega iz iz benda Johnny McElhone.

54-godišnja Sharleen rijetko izlazi, a najnovije fotografije pokazuju koliko se promijenila od dana najveće slave. Paparazzi su je uhvatili bez šminke i u opuštenom izdanju, a sudeći po izrazu lica nije joj baš bilo drago što su je snimili.

Sharlene i Johnny su ujedno i osnivači kultnog benda kojeg su pokrenuli 1986. godine. Njihov prvi singl "I Don't Wanna Lover" bio im je dokaz da  su donijeli pravu odluku jer je odmah postao veliki hit na top ljestvicama. Nakon toga novi hitovi su se samo redali, a Sharleen je postala jedan od najprepoznatljivijih vokala 90-ih godina.

Prije četiri godine udala se za svog dugogodišnjeg partnera Bryana Williamsa u svom domu u Walesu pred 500 uzvanika, a iste je godine s Texasom održala i koncert za pamćenje u zagrebačkom Domu sportova.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 1 +1 Camila Cabello Celebrity Bez imalo zadrške ističe ono što većina žena skriva, ni najmanji mogući bikini s tangicama ne predstavlja joj problem!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Frank Lampard +9 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Celebrity Miljenik žena morao se dobro pomučiti oko ove ljepotice, ona nije ni znala tko je kada joj je prišao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene